SO TELL ME NOW WHERE WAS MY FAULT IN LOVING YOU WITH MY WHOLE HEART

 det är de vita husen med de klarorangea taken tillsammans med de gröna fälten och hagarna omringade av vita staket. klipporna som störtar ner i havet och småbåtshamnarna med tusentals master. flaggstängerna som ständigt firar den svenska sommaren och lugnet i trafiken. hästarna, korna och fåren som går på sommarbete. och vad det nu än är här borta som gör mig sådär glad på nåt vis.
det är helt enkelt inte hemma. och det är väldigt skönt.
 
det är svårt att skriva när man känner sig oinspirerad. för jag antar att det är det som varit problemet. tid har jag haft, men inte utnyttjat, osv.
just nu sitter jag i stenungsund. tio meter från en hästhage med fyra fuxar och en skimmel(mjo party innanför de staketen alltså). strax intill mig ligger springerspanieln pepsi och hennes dotter lillis. har äntligen fått träffa min syster efter 2 hela veckor ifrån varandra. och komma iväg från västerås igen. mjo grattis mig så att säga. hade jag inte haft mina bästa där hemma hade jag kunnat stanna i veckor. särskilt nu när vi hade översvämning och grejer igår. naw söt jag som rymmer i rätt tid. aja sova pga ny dag imorgon och ska vara riktigt cool och fiska krabbor. krabba krabbor. aej jag venne. puss från västkust
 

Kommentarer
Postat av: Anna

TACK FÖR INLÄGGET SÖTA JONNA

2012-07-10 @ 18:46:51
URL: http://annawittur.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0