2012 I REVY MEN OKTOBER OCH NOVEMBER

 
såg magic mike på bio och erik kunde inte hålla ögonen i styr.
 
jag saknade sommaren, frihet och en kropp som inte gör ont. ville mycket. hade väl höstdepression.
 
 
erik och vilma hade tjejkväll i vardagsrummet här uppe.
 
skrev en tråkig söndagslista och rebecca fick ringa till irland för att se om vi fick ha med bilder i nju:z och det va typ det roligaste nånsin,
 
 
och mitt i allt fick vi veta att ung-sidorna skulle bort från vlt och vi ungare sörjde så himla mycket.
 
och vi gick 2 varv bland marshaller i ett tvåkilometersspår med friskis. 
 
jag längtade bara bort och erik gästbloggade xD
 
vi åkte till italien och det va bäst trots dåligt väder. en soldag hade vi i alla fall och vi firade med alkoläsk på strandpromenaden.
 
 
maskinen spelade på pluto och vi dansade galet och trängdes ihjäl.
 
anna hade sin maskeradfest och trots kort kväll var det lyckat tills det blev olyckat. alla gäster hade asbra kostymer och det va verkligen kalasfeeling.
 
sen hängde vi hos erik. kortspel, fifa och vodka hit och vodka dit. och så förstörde vi stämningen genom att ta oss ner på stan. men fan vad jag skrattade med bästbästa amanda och hanna. 
 
och jag ville tillbaka till halvtaskigt italien men stod istället i västeråshallen på gymnasiemässan i typ ett halvt dygn.
 
 
och jag fick följa med amanda på johan glans och det va så sjukt roligt, bästa
 
vi såg sista twilightfilmen på bio och det va skitläskigt hahah varför kaosa dom med slutet???
 
bytte ridgrupp och det va skitbra och sen var det sacomässan, vi träffade emma watson, och blev besvikna på gamla gardell. förutom när han pratade om torka aldrig tårar utan handskar. love. 
 
 
så oktober var nästan hemskt och november mycket bättre. 

2012 I REVY WHEN SEPTEMBER ENDS

började månaden med att grina över att hogwartsexpressen ännu en gång lämnat king's cross utan mig.
 
gick hem från erik en dag och dog av förvåning när det sprang omkring kameler på skiljeboskolans grusplan. hahaha sånt wtf-moment.
kanske va sån här minns ej aja
 
hoppade med min finafinafina hest. hon är fan the love of my life. "har du nån facitbok till den här hästen eller???"  ja :'))))
 
kände mig ensam en hel del men erik bokade daughtry/nickelback så det va fett.
 
selma fyllde fyra år naw så vi sprang i skogen och gick vilse
 
bodde i annes lägenhet i stan en vecka. var sjuk etc men SCHEMPADE PÅ pga ville va på topp ni vet
 
mysgosade på kulturnatten med amanda malin och anna etc i mina skönaste tights naw
 
katterna överlevde och jag saknade dem när vi flyttade ifrån dem igen
 
firade joshua ute i skultuna och det va kul men udda
 
blev avkastad av jättehäst och ryggen var död i evigheter
 
skrev ett helt inlägg med utdrag ur bästa boken <3
 
http://gemigensol.blogg.se/2012/september/det-ar-inte-sa-komplicerat-som-man-kan-tro-det-dar-med-att-hangla-det-ar-bara-att-gora-det-sitter-i-ryggmargen.html
 
och aaa september ended

2012 I REVY AUGUSTI

sommarjobbandet fortsatte och det va lika trist hela tiden. men pga långa dagar fick jag en vecka kortare period och det gjorde mig helt ok lycklig.
 
erik fyllde 18 nån dag och då hade vi tråkig dag i stockholm men han fick se the love of his life iaf (dvs inte jag utan panda da panda)
 
vi firade erik senare och jag ramlade ner från staketet och vaktade deeptalkande par och allt var lite halvkaos och sen grät jag i många timmar över ingenting men party party på den då. 
 
vi såg the dark knight rises på bio och den var bra trots att jag knappt ens tjuvkikat på batman tidigare.
 
en liten flicka på typ 12 år började tjata om att hon älskade caramell och jag mådde illa över den plötsliga konkurrensen för den hästen är min min min bitch.
 
jag och johanna åkte till leksaksmuseum och åt lunch vid ett slott. skojade om dagsländor, yolo och lev som om denna dag vore din sista lol.
 
skolan började igen och amanda och jag flyttade ihop i ett skåp på bottenvåningen. 
 
åkte på släktträff i finland och det va lite freaky och de enda som var roliga var väl vi från sverige.
 
vi hade mössprovning <3 
 vi satt där inne i klassrummet och ba IIIIIIH OMGOMGOMGOMG *KLAPPKLAPPKLAPP* medan alla andra ba mm kul:))
 
och aa augustijävel
 

2012 I REVY JULIGEN

i flera dagar var jag bara helt tagen av vilken bra jävla vecka vi hade i borlänge. alla bästbästa konserter vi såg, hur många vårrullehelveten vi åt, hur ont fötterna gjorde och hur kallt/varmt det var i tälten på nätterna/morgnarna. hur fulla vi var ibland och hur många tårar som rann när regina spektor spelade samson och hur hårt hjärtat slog när vi stirrade på mumford & sons. hur lycklig amanda var efter rise against och vilken glädje jag kände pga laleh.
OCH ALLT ANNAT ASSÅ DET VA SÅ MYCKET GAAAAAAAAAAAAAAH
 
 
erik drog till spanien och jag drog till västkusten. spelade sims forever hahah bästa och drack vin om kvällarna med moster, mormor och mosters sambo asså <3. åkte longboard, lekte med kossor och skrattade åt att det va översvämning i västerås. ne men. hehe. 
 
 
sen jag vet inte. det var sommarlov och sommarjobb hela dagarna. (sommarjobb som bestod av att jaga kattungar, skratta åt gubbarna som aldrig jobbade, lyssna på historier, sova, sola, gå vilse, etc)
gjorde intervju med västeråstwittrare hahaha och sophia gav mig nummer till en medelålders gubbe ist för till josefin hahah pinsammast. läste 'allt jag säger är sant' och älskade den mer än allt. 
 
wtf aja juli "aja"

2012 I REVY AND I'LL BE YOUR JUNE


treorna hade utklädnadsshow, vi gick ut tvåan och firade både i skolan och på djäkne sen. det va kaos och jag grinade på natten sen. 
 
haha juste pelin höll ju tal och ba grina och grina och vi retade henne så hon fortsatte grina ännu mer. 
 
studenten såklart. 
vi började på kopparlunden, gnällde lite över hur fina alla var, såg flaken rulla förbi tusen gånger och blev alkoholsprutade. åkte sedan till olika små studentmottagningar, madde och cassandra vägrade ta emot oss dock. men men livet. sån vacker glädjedag. 
 
jag va snygg på nåt vis och vi hittade äntligen en röd mockajacka på stadmissionen ååh min dröm. idag blir den dock allt fulare i mina ögon. får se i sommar igen </3
 
vi firade/sörjde 20 dagar kvar med pelin med brunch at my place. 
 
jag va livrädd för att fylla 18 men fan vilken fantastisk birthday jag hade. la upp typ tio egobilder i ett inlägg här för att visa att det VAR MIN JÄVLA DAG och ingen annans. 
 

denna: 

18 och redan ålderskris

Varje gång sommaren börjar närma sig slår det mig hur snabbt tiden går. Hur gamla vi har blivit. Igår blev jag 18 år och på något vis inräknad i vuxenvärlden. Jag som inte ens känner mig klar med min tonårsrevolt ska tydligen räknas som myndig och får göra ”vad jag vill”. 
   Till skillnad från många andra, har jag inte riktigt längtat efter att fylla arton. Visst, alla födelsedagar är väl roliga, men jag har aldrig känt att 18 är någon enorm grej. Krogen lockade mig inte som den verkade locka alla andra, och jag har inte ens tagit kursen man behöver gå innan man får börja övningsköra, vad den nu heter. 
   Vänner som är två år äldre än mig klirrar med plastkassar från Systembolaget och jag tycker det är läskigt. Inte för att det är just Systemet och alkohol, utan för att de är så pass gamla att det är tillåtet för dem att handla där. De som är bara ett år äldre än mig tog studenten för drygt en vecka sen. Om ett år står jag själv där, iklädd vit klänning och mössa, sjungandes och skålandes. Tänk vilken lycka, men jag kan ändå inte få mig själv att känna längtan efter det fullt ut. Det är något som är otroligt ångestingivande i det här med att bli vuxen. 
   Jag vill på något vis spola tillbaka tiden flera år och sluta åldras ett tag. Leka med leksakshästar eller skrapa upp knäna på asfalten när man ramlar mitt i en jägarlek. Göra sådana saker hela mitt liv istället för att växa upp och ta en massa ansvar för saker. Ansvar för mina handlingar, ansvar för mitt skolarbete, ansvar för mitt jobb. Att hålla koll på sina hemmanycklar var en gång ett sådant enormt ansvar, tänk den kontrasten. 
   Samtidigt vill jag, på något vis, snabbspola tiden och se vad framtiden har att erbjuda mig. Vad jag hittar på efter skolan, vad jag jobbar med, vart jag bor. Jag har precis påbörjat mitt sista sommarlov och i slutet av augusti börjar jag mitt sista gymnasieår. Ett sista år av plugg, studentskivor och äventyr. Säkert kommer jag fortsätta noja om min ålder ett tag till, men sen tänker jag komma ikapp mig själv och oavsett hur gammal jag är, njuta av att leva just idag.

publicerades i vlt flera veckor senare men whatever, jag publicerade den på bloggen ändå. 
 
mina tjejer+erik hängde hos mig efter att pontus och linnea varit förbi mig en sväng. innan dess blev jag bjuden på lunch av madde. pappa bjöd på thaimat och sen stressade vi till jenny där vi förade, söp ner cassandra, spontanbjöd med martina och amanda och sen vare pluto och jag var skitfull. på natten skjutsade pontus mig till stallet så jag kunde pussa på min häst. haha asså mmm 
 
bebiiiiiiizar<3
 
sen bitches var jag och amanda på arbetspåskrivaravtaltjosan och sen vare midsommar sen åkte vi till peace & love, typ bara några dagar efter att vi fick reda på att mumford & sons skulle dit sen var väl juni ganska slut
 
 

2012 I REVY MAJ OH MY

haha asså bilden på mig och amanda hahaha men den dagen va bäst och den va i april men jag va glad åt den hela maj.
 
fick reda på att desssssssa skulle till peace & love: kent. krunegård. melissa horn. laleh. regina spektor. dog glädjedöden och mina händer skakade. 
 
 
skrev detta : 
hej! idag va jag i skolan fastän vi hade ledigt för nån i klassen hade fixat så vi fick jobba på valfri plats. bra va???<3
sen gick jag ner till stan och mötte erik och han tog ut pengar, sen träffa vi markus johanna och alex men alex drog ganska snart. asså jag skratta så mycket när han prata och ingen lyssna, hahahahahaha asså skratta ihjäl mig verkligen.
sen gick vi runt en stund och letade presenter till våra kompisar, men kan inte berätta vad, schhh hemlisar juxD. sen åkte dom andra till hälla och jag träffa amanda på cubus. så vi gick runt en stund i affärer och köpte typ en kjol och lite ringar och så :) jättekul verkligen! förutom att det börja regna då......
men ååå älskar mina vänner, världens bästa är dom <3
jaja nu ska jag titta på hannah montana och lyssna på onedirection, puss puss ha det så braa <3
p.s. ikväll ska jag på kalas!!!!!!!!!!!! :D
 
 
vi firade alice såhär ne skoja men iaf.

hos alice hade pontus provocerande tröja och vi drack vin när vi spelade ölspel hahaha det gick inge bra så jag och johanna hamnade i badrummet där vi skrek och skratta som vanligt :)
 
fotade flågel.
 
vi såg dark shadows och tror vi drack vodka innan dess. 
sen åkte erik till mig halv 3 på natten och vi dygnade och hånglade. 
 
levde på detta nån period. 
 
min familj var i spanien och jag gjorde allt möjligt galet under tiden:)
 
vi hade nån sorts middag hos mig och spelade diskussionspel som ingen riktigt fattade.
 
 
fikade med dessa på kajen och gick barbent "officiellt:P" för första gången i år. 
 
och åh min gud vi sprang ju vårruset också herregud guldmedaljer till mig anna och malin herregud är i chock nu igen 
 
och johanna fyllde år och behövde inte mig dagen efter så gissa vem jag spenderade natten hos heheheeh naw hemlis 
här mös han med elin dock otrogne jävel herrå maj
 

2012 I REVY AWKWARD APRIL

köpte mina bästa monki-jeans på en loppis i abb-arena och pussade alex på kg-fest och matilda fotade händelsen.
 
middag hemma hos pelin och hade ju påsklov och var himla känslosam och sen nån gång åkte vi och red och amanda va duktig men inte pelin 
 
blev kär i the fray igen naw och kollade disney channel
 
hittade en hare
 
levde efter "only a workout away from a good mood" och tränade mig till supersynliga nyckelben
 
"har sån crush på ehm många just nu. jag ba ooh shit *vårkänslor*"
 
målade himlen på mina naglar och jenny twittrade om det
 
pelin sa "what is neger?" och vi skrattade åt det i flera månader
 
amanda och erik kastade ner allt som fanns från eddies balkong ner på gräsmattan och jag satt sönder en brassestol i vardagsrummet.
 
vi valde inriktningar och i sista sekund gjorde jag det "kloka valet" att välja samhäll c istället för det roliga.
 
jag var svart och svår och jävligt bitter men vi såg titanic i 3D på nya bion.
 
hahahahahahah detta
 
hittade fyra par byxor till hanna för 14 kronoregnapengar och pelin sa blinkande  
"någon åt frukost i samma säng imorse ;););)"
 
sedan sa hon ungefär "you've got this iron heart. det kan man säga, good job sweetie."
 
vi kaosade i ett kök på gryta och hahaha asså så fucked up kväll
 
och vi debatterade för socialistisk reformism och jag var så glad när jag fick folk att skratta åt mina argument. 
 
amandan fyllde år<3333333
 
och vi överraskade henne med bästfest och hennes ansiktsuttryck när det gick upp för henne vad alla vi tjejer gjorde på hennes gård kommer jag nog aldrig glömma. vi skulle ju bara på bio xD
 
 
 och så väntade vi väl in valborg eller någe 

2012 I REVY MARS

ålga sov mycket i min säng och jag dressyrade som ett proffs på karen en lördagmorgon.
 
såg ut såhär tills jag klippte av luggen själv för vad jag tror var första gången. 
 
spenderar en kväll i lospånga och skriker DÄR HAR JAG OCH PAPPA BYGGT ALTAN fler gånger än tillåtet. 
 
kaosar när jag upptäcker att tom är tom från dagis och går på isen med linnea och pontus. 
 
 
bokade peace & love och jag och elin spelade in first aid kit-musikvideo i picasa. 
 
klippte luggen för kort och hade mössa i sju år.
 
var på björnön med klassen och alla ramlade när vi lekte värdelösa lekar.
 
roadtripade med pontus till gamla stugan, åt pastapesto lunch med elin och pelin hos elin och tränade ihjäl pelin.
 
 
pelin och jag åkte till stockholm på världelös ung media-grej och smygfotade kärleksfulla par.
 
och sen åkte vi till ikea och jag köpte en klädstång och den är bäst fortfarande och sen var mars också slut herrå

2012 I REVY FEBRUARI FTW

vi jobbade på med lilla vilja.
skulle ha första mötet men eh det dog ju. i juni fick jag dock mvg i kursen så what the hell.
tacosdag i skolan hahaha kära älskade mat. 
johannas klass hade utställning och massa fina kåmpizar log mot mig från hennes vägg naw. 
 
vi hade en sex and the city-temafest hos elin som blev till något helt annat. samma kväll hade jag min bombshell-bh på mig och fick allihopa att stirra på mina c-kupebröst. 
 
hittade min bästabästa klänning på stadsmissionen och såg ut såhär en dag när jag bar den. kände mig lite som kitty jutbring samtidigt som väldigt snygg och ****udda****
 
mine fine kåmpizar. i guess vi fikade hos pierre bara. 
 
a nä i februari hände väl inte så mycket. försökte lära ålga att göra grejer på kommando men hon fattade ingenting. skrev dessa ord: "en tjej satt i soffan några meter bort och grinade och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. serri. vad gör man av en gråtande lajvare? finns det botemedel? what would dumbledore do?" 
 
lunchade hos jenny och lekte med "min lilla erik" senare samma dag. haha naw
 
och jag kärade ner mig i laleh och jag carpe diemade varje måndag+fredagmorgon och fick pussar på huvudet kring alla hjärtans dag. simon kallade mig wannabe hipster och om jag minns rätt var det pga röda byxor? eller vare de knallblå? hatten? haha gah

sjöng högt på bussen hem en dag och jag blev allt gladare efter att mitt hjärta varit i kris två gånger på få månader och sen var väl februari också slut 

2012 I REVY TJENA JANUARI

började året såhär och var tydligen rejält förkyld efter en halvkass nyårsafton.

hade nyss börjat lyssna på collin mcloughlins covers och bestämde mig för att ta tag i mitt liv. gick bra.
 
åkte och gjorde vet inte vad på erikslund och jag började inse för mig själv att erik inte är en sån man lever sitt liv utan. han skröt i timmar om denna bilden hahaa. 
 
åkte med alex och kriv till sala när de tatuerade sig och johanna var väl besviken på det dvs kaossms haha naw minnen.
 
pontus och jag sjutsade ner berglund till stan för han skulle fira sin 18årsdag och min egen krogendebut kändes så jävla avlägsen. 
 
jenny tog en sån här fin bild på mig och vi inaktiverade våra facebook-konton och det va jävligt skönt. 
 
hade radioprojekt OCH lilla vilja-projekt och jag crushade så mycket på klasskompis hahaha å jisses
 
 
spelade massa wordfeud och längtade utomlands. berättade om min "första gången" för madeleine och berättelsen publicerades i vlt. 
 
köpte kruka+krukväxt på ikea för 21 kronor. var på fest hos elisa och då var det erik som blev arg. och pontus skjutsade hem mig trots att det är typ 300 meter jag vet inte. 
 
 
och jag skrev detta: "och utan att bli allför elak så skulle jag vilja berätta för dig att du har tappat kontrollen över din frisyr, du tar alldeles för många bilder på dig själv och det är ett mysterium varför du publicerar dem som panoramafiler och nej du är inte så cool i din bil" om dum pojke och det var kul
 
och vi firade pelins 19årsdag hemma hos henne och linn var hur söt som helst
 
och sen i slutet av månaden fick jag erik att hångla med mig och allt kaosade men han sa snälla saker iaf och sen kaosa det lite till sen åkte vi till stockholm samma helg och sen va januari slut!!!!!!!!!!!! 

HEJ MIN BLOGG ÄR EN STOR ORDBAJS HERRÅ

kan folk sluta gå på bal och kan folk sluta vara sjuka eller i obalans för mina kontrollfreaksögon orkar inte se det. 
kan restaurangen i skolan sluta bygga om för orkar fan inte gå in till stan varje dag oups avslutning imorgon så behöver ju inte det mer i år iaf:p
 
på fredag är det kg-fest och jag lääängtar trots att det kommer inkräktare på besök. alltid så flipp och sjujävla kul på våra fester. alltid alltid. vi älskar varandra extra mycket då. IF YE KNO WHAT I MIIN. 
 
anyhow. 
 
1. amanda och jag ägde ihjäl halva sverige igår på våra seminarium i engelska c och samhäll c (damn vilka kurser va). pim och priya haha älskar oss 
 
2. detta: 
 
3. önskar mig en samling öl på glasflaska i julklapp. olika sorter, olika former.
 
4. gärna en egen lägenhet också. 
 
5. och en framtid

ALDRIG BLI INGENTING

så gissa om jag sitter i min ensamhet i skolan och gissa om en etta nyss stirra ut mig totally och sen kom en annan och stirrade också men då diggade jag med huvudet till icona pop så utstirrningen var mer accepterad.
 
undrar om jag borde utöka min framtidsplan. bli lite gladare och fundera ut vad jag ska göra när jag kommer hem från aus. eller fundera ut vad jag gör under juldagarna men jag vet inte. 

aja herrå 

STJÄRNORNA DE TINDRAR SÅ KLARA

fullföljer lussevakatjosan med att se luciakören på svtplay. mysi.
äter pasta till frukost för det är kul. tjarrå

DÅ I VÅRT MÖRKA HUS STIGER MED TÄNDA LJUS SANKTA LUCIA

 
kg-folks instagrambilder. FAN vad kul det va och FAN vad bra vi var

rahma och yerson som bråkade om vem som var lucia. vi som skriksjöng lite otajmat jämt. danserna som ja nej jag vet inte ahaha men så roliga. julklapparna vi gav ut och vigseln jag och amanda ordnade mellan mattias och nadia helt i hemlighet<3. och när jag tog ner alfons till scenen och grät ut min kärlek till honom och simon avbröt mig och vi improvisationsteatrade så vackert. och hjorth som tingeling såklart hahaha.
längtar tills filmen kommer så ska jag se showen om och om igen. 

älskar klassen för det grymma jobbet de gjort och alla filmer vi fick till och ååååh så bra vi är. fick hur mycket beröm som helst och adrenalinet var väl på topp i två timmar efteråt haha. älskar stå på scen fan:P
 
ikväll firar vi vår bästhet med en försenad lussevaka som förmodligen kommer döpas om till KG-vaka men jag vet inte. pussssssss

NI ANAR VAD SOM SKA HÄNDA NU VA?

undrar om mina hundar drunknade i snön idag
 
peppar influensjäveln att försvinna ur min kropp men den vägrar ju. sjuk i 4 dagar händer fan aldrig. jävel.
gråter lite när som helst åt ingenting. tycker inte om mat? ser på dåliga filmer utan att stänga av. a asså förutom yrseln, huvudvärken, snorigheten, hostan, SLEMMET. aja 
 
fortsätter twitterdampa och skicka astråkiga grejer till erik som jag asgarvar åt och sen gråter åt pga ansträngningen men men livet. nu har jag ju inte ens nåt att sakna av va jag menar snacka om oups musikhjälpen störde mig herrå

M

 
men jåna din sjueke jevel
 
vaknade hos erik igår och bara grinade och grinade i sju trötta år haha så himla mycket feberjag och erik ba "jaha ehehe"
 
"jaha det är influensa" sa mamma när pappa hämtat hem mig
haha aja mamma bra att du är doktor pusspusspuss
 
från ca 01.00 i fredags kväll till ca 11.00 imorse var jag vaken i ca 9 timmar. kul feberliv jag har. 
idag är jag inte sömnig men fortf lika trött. spammar twitter med drygigheter och vill skicka fulbilder till pojkvän men han ignorerar mig så aja
kollar så mycket bättre och älskar darin mer än någonsin. ba GIRL STEP UP TO THE PARTY HEEEY och LOVEKILLER YOU'RE A LOLOLOLOVEKILLER asså babe vill bara va hans bff. gf. skoja vene aja. han är fetttt kär i maja så vad ska man göra:) babymaking punkt com
tjarråherrå 

FLY LIKE PAPER, HIGH LIKE PLANES

inthecomet.tumblr.com 
 
fortsätter att inte bry mig och åh vad kul det är. har lust att göra om allting jag någonsin gjort men. kom igen nu jonna, 6 månader till. kom igen kom igen. onerepublic och biobiljetter. vill ut och hjälpa människor. laleh och anteckningsblock. framåt i livet, uppåt framåt, kom igen. livet livet livet. himmel tjena kom igen. 

DO YOU ARE FROM USA?

 5 frågor till cha
 
 

1.      Hur ser du dig själv?

På ett alldeles för negativt sätt tror jag. För asså seriöst, har bästa vännerna(+EN POJKVÄN!!!!) och de måste ju tycka om mig på grund av nånting? Men jag tycker att jag är dryg/lat/irriterande/gnällig/kontrollfreako. Skämtar för mycket på andras bekostnad, blir arg för småsaker osv.

   Men jag tror jag är bra på att i alla fall märka det på mig själv(bra pga hatar när folk är förjävla dryga/vadsomhelst utan att veta det själva). Inte för att det hjälper så mycket, men kan ansvara för att jag är en bitch/etc. Inte alltid men ”aja”. Beror väl på hur mycket jag bryr mig :) ok ordspya. 

   Aaa iaf. Förut beskrev jag mig själv som snäll, trevlig, omtänksam men to hell with that ca. Kan väl va trevlig och sånt där när jag vill men vill sällan. Litar inte på folk och har en extrem jävla självbevarelsedrift.

 

 

 

2. Finns det någon filmkaraktär som du är lik?

Hoppas jag är fett lik nån hjältinna eller nåt men tvek på den. Tror jag är lik Rachel i Glee(VET ATT  DET EJ ÄR FILM) förutom att min sångröst är lika bra som en ödlas. Bitchig, dryg, töntig, besserwisser, you name it. Och typ smörigt trevlig när jag vill. T.ex när jag pratar med rektorn/har ett viktigt telefonsamtal. Kvittrar mer än prinsessfåglar.           

 

 

3. Nämn ett eller flera citat du gillar.

"Imagination is more important than knowledge." – Albert Einstein

“You define beauty for yourself, society doesn’t define your beauty”- Lady Gaga

 

 

4. Har du någon särskilt töntig sida?

Beror så mycket på vad man tolkar ordet töntig som. Kan tycka att alla mina töntigheter inte alls är töntiga.
 T.ex. säger jag ofta till mig själv att jag är töntig pga har så mycket känslor. Har ju bara resulterat i att jag hållit tillbaka alla mina känslor och varit zombifierad många gånger.
T.ex 2. säger jag ofta till mig själv att hela jag är töntig vilket bara har resulterat i obekväm pga kläder jag inte trivs i, livsstil jag inte trivs med, etc. 

Har lagt av med att tycka att saker är töntiga. Såklart, nån person hit och dit beter sig töntigt, men i det stora hela, whatever.

 

5. Hur har du förändrats de senaste åren genom stil och utseende?

Har aldrig tyckt att jag haft någon särskild stil. Brydde mig inte det minsta om kläder förrän jag var kanske 13, till dess köpte mamma kläder till mig. Och inte som att jag skaffade värsta stilen då utan gick runt i basic vit-svart-grått ev blått och brunt ibland pga det va nice + började sminka migminimalt.

  På Skiljebo var det chill hela livet och jag kunde gå i mjukiskläder 5 dagar i veckan utan problem. Plus fulknut på huvudet haha asså mmm. Gömde finnarna genom att luta ansiktet i händerna ist för att täcka med smink. Folk blev amazed en dag då jag ansträngt mig och sminkat fint haha ba ”shiet jonna” jag ba mmm i know.

   Men där nånstans i nian vare väl mer ”seriöst” och min avslutningsklänning från när vi s.k. examinerade från Skiljan har jag ju fortfarande och använder flitigt såatte fett bra jonna, fett bra.

   I ettan på gymnasiet trodde jag att jag behövde va fett business och ville ha kavaj varje dag men det va ju en dum idé. Så klurade lite med stora tröjor, overkneestrumpor samt haremsbyxor. Saknar serri haremsbyxor, fetttt bekvämt.

   Och sen har det vinglat lite hit och dit men asså min glitterklänning, knästrumpor, bombarjacka, converse är vad jag lever för. Känner mig aldrig snyggare/bekvämare än när jag har de kläderna på mig. Fett kvinnlig+så lite färg som möjligt. Fett. 

 

 

nu ska jag ge mig med dessa frågor pga töntigt xD men hörs


SO GIVE ME HOPE IN THE DARKNESS

lånar eriks spotify för mitt tog slut av nån anledning? har haft världens mysdag och avslutar den här motherfucking vecka 48 med sån här blogglista ni vet. 
 
 
 

Nämn något som gjorde dig glad igår: Pappa blev glad av födelsedagspresenten. Lilla Lovisa var på randomfesten. Random kille blev löjligt lycklig när jag bestämde att vi skulle lyssna på Mumford & Sons i många minuter.


Vad gjorde du kl 08 i morse? 

Sov.


Vad gjorde du för 15 min sedan? 

Såg klart Pirates 4 och åt en apelsin.


Det sista du sa högt? 

Ålga vafan ge dig nån gång.


Det senaste någon sa till dig: 

A MEN DÅ SES VI I VECKAN HERRÅ - hanna


Vad har du druckit idag? 

Mjölk mjölk mjölk kaffe kaffe vatten.


Vad var det senaste du åt? 

Apelsinen ju. 


Vad var det senaste du köpte? 

Vilma köpte pepparkaksdeg för mina pengar om det räknas? Annars hamburgarna från


Vad är det för färg på din ytterdörr? 

Vit.


Vad är det för väder hos dig nu?

 Kaaaallt. Klar himmel, snö på marken och i träden, vackert.


Godaste glassmaken? 

Kokos kanske. Eller vit choklad.


Tror du på kärlek vid första ögonkastet? 

Ja. Eller asså att man typ kan se på en person att denna kommer jag bli kär i inom kort. Tror inte att man verkligen blir käääär direkt.


Sover du tungt? 

Eh jag antar det? Eller vet inte. Är väl ganska lättväckt ändå. Hur fan mäter/vet man sånt?


Drömmer du mardrömmar? 

Väldigt sällan. Och det jag kallar mardrömmar är typ sånt som gör att jag känner mig stressad/orolig när jag vaknar. Det är inte skräckfilmstema i mina mardrömmar.  


Trivs du med ditt jobb? 

Trivdes:P


Favoritklädsel? 

Går i perioder. Döälskar fortfarande min glitterklänning, men sen jag hittade den stora beiga stickade tröjan är ju den favvo med t.ex vit klänning och tjocka strumpbyxor.


Favoritlåt just nu? 

Har nog ingen. Börjat lyssna på massa radioprogram och sånt ist för på plain music. Men Astrologen när Darin sjunger är fin.


Vad ser du om du tittar till höger? 

*kollar åt vänster*. Aej men åt höger äre bara en vägg. Kikar jag uppåt hänger plektrumet från Krunegård-spelningen där.


Vad gör dig glad just nu? 

Snön. Den kom så lagom och jag hoppas den ligger kvar hela vintern. Vill inte se slask ever again. Snö ett bra tag sen ska den bara försvinna snabbt som fan samtidigt som träden får knoppar. Drömma kan man ju liksom:)  


Vad ska du göra härnäst? 

Se Så mycket bättre och dagens julkalender.


Höger el vänsterhänt? 

Vänster puss


Humör just nu? 

Trött I guess. Gråthumör.


Favoritgodis? 

Marabou mjölkchoklad.


Kläder just nu? 

Haha serri… Leggings, mjukisbyxor, mjukiströja, onepiece, strumpor, raggsockor. Är så fucking kall efter lång promenad med Hanna hahaha.


Sommarplaner? 

Jobba jobba jobba så vi kan dra till Australien i Oktober sen.


Hur många kuddar sover du med? 

Tre, men behöver nog 1 eller 2 till.


Morgon eller nattmänniska?

 Morgon tror jag. Faktiskt.


Vad är viktigast för dig? 

Eh att må bra. Att ha motivation och inspiration. Alla sorters kärlek.  


Är du kittlig? 

Lite. Ibland lyckas jag vara inte kittlig alls. Ibland verkar jag vara kittligast i världen.


Snarkar du? 

Nja, händer väl? Mamma brukar säga att jag ”snusar”. Typ andas väl högt.


Stjärntecken? 

Tvilling.


Stökigt el välstädat?

 Inget av det. Nåt mitt emellan men mer åt välstädat håller. Oftast är det dock stökigt hos mig.


Vad längtar du mest efter just nu? 

Lucia tror jag. Tror vi kommer ha svinkul med klassen. 


I VÅR VACKRA VITA VINTERVÄRLD


vi är väl ungefär här igen. ungefär.
idag fyller pappa år. vi firar med att adventsstäda och äta godis. 


annars då? träffade emma fucking watson igår på saco-mässan. hej vi är fans. fan vad bra det va
senare såg vi jonas gardell i konserthuset och  trots att han pratade lite smått antikt så ville jag gråta när han pratade om torka aldrig tårar utan handskar. fan vad fint. 

RSS 2.0