& MÖSSAN!!!!!!


orkar inte hur mycket peppade, feppade, flög. är så sjukt taggad inför att ta studentjäveln. satt där inne i klassrummet och ba IIIIIIH OMGOMGOMGOMG *KLAPPKLAPPKLAPP* medan alla andra ba mm kul:)) gah låt det gå fort nu 


 

COULD IT BE THAT YOU AND ME ARE THE LUCKY ONES

  denna kärlek till bebisdjur. aw

EN VÄN ÄR EN VÄN HUR TASKIGT LIVET EN GÅTT


imorgon åker jag till finland för att göra gud vet vad med gud vet vilken släkt. charlie ska med vilket räddar ungefär hela min existens och aaa. det. 
först måste jag bara fram och tillbaka till björnön med min klass hehehe mm får se hur det blir:P och packa. vet inte vart jag ska eller hur länge jag ska vara borta. vet någon ens. stabilt mm hejdå

SO COME OUT OF YOUR CAVE WALKING ON YOUR HANDS, AND SEE THE WORLD HANGING UPSIDE DOWN


min födelsedag och peace and love-veckan är helt klart sommarens höjdpunkter. mycket annat asbra har det väl inte varit, men många småbitar som tillsammans skapat ett helt okej lov. vädret har ju varit katastrofalt för det mesta och ber till alla vädergudar att vi får 1000 tusen gånger bättre somrar framöver.

skönt att lovet är slut. nu är det plugg, jobb och körkort som ligger framför mig. haha jaaa körkort. vill inte ens köra bil men det är tydligen en sån jävla frihet så what the hell. äh är så jävla tråkig. och sönderslagen. hejdå. 

I KNOW I'VE GOT A BIG EGO, DON'T KNOW WHY IT'S SUCH A BIG DEAL THOUGH

imorgon är det upprop. asså. upprop. det sista jävla uppropet. HAHA aej dör.
ska få mitt sista skåp och ett fucking matkort. WOOPELI THAIMAT VARJE DAG.

nävars. det är med skräckblandad förtjusning jag påbörjar mitt sista gymnasieår. mitt studentår. särskilt mycket förklaring behövs nog inte. tror alla vi nya treor känner så, mer eller mindre. 
enda sämsta är att pelin inte kommer vara med oss och jag undrar hur jag kommer kunna hantera kristider utan henne. matte c t.ex. heja mig 

EEEEEEEEEEEEEEEEEEET EET EET EET

alltså. <3
 
jag har fått konkurrens i caramell-fallet och trots att konkurrenten är typ 12 är jag livrädd. aja livet. puss efter samtal och jag ba haha nej lägg av. jobbar på fel sätt och vill mest bara ha nyttnyttnytt. om 2 dagar är det upprop imorgon. om 2 veckor är mössprovningen klar och studenttiderna igång. ajm swimming. gah


JAG GÖR EN UTGRÄVNING AV ATLANTIS

ska till hamre och fortsätta låtsas att ponnyn är min och fortsätta hoppas att hon blir det under 2014. blir fortfarande lycklig när jag tänker på hur fint det gick på barbackapasset för snart 2 månader sedan. gah så himla   bäst. 
och har äntligen nya endast knäskodda ridbyxor och det är såååå skönt. BRA DÅ VET NI DET OCKSÅ hejdå


I COULD HAVE GONE MY WHOLE LIFE NOT KNOWING THATsaker jag tänkt på de senaste dagarna: 

att varför man ens har sommarlov när man går i skolan när man ändå aldrig kommer ha det igen
 
att man borde gå på bio ensam nån gång
 
att när jag var yngre var mitt utseende så awkward att den enda komplimangen jag fick på flera år var "vilka fina ögonbryn du har". fick panik dagen därpå och förstörde dem med pincetten.
 
att jag verkar ha ganska bra koll på hur jag är som person
 
att jag tidigare trott att min ungdomsacne ska vara över nu men det har kommit en ny armé med krigare och de partar ihop sig och gör kratrar över hela mina kinder *:))))*
 
att det finns några tjejer som jag verkligen verkligen verkligen tycker om 
 
att det finns inte mycket som är finare än pojkar med brunt lockigt hår och brittisk accent 

DET ÄR SORGLIGT, STELT OCH MÄRKLIGT ATT PRATA VÄDER NÄR JAG SER DIG

arbetar flitigt upp en sockerkick medan jag ändå är igång och dammsuger hela huset och varvar det med reportageskrivning. det är sista söndagen innan ledig måndag. det finns ett preliminärt schema publicerat på schoolsoft, där det står att jag ska ha naturkunskap b. HAHA jag om nån ska INTE ha naturkunskap b. herregud. 

en vecka kvar av sommarlovet och jag har faktiskt ingen lust att göra någonting. hela det här sommarlovet har övervägande varit sämst och då kan det likagärna vara sämst hela sista veckan också. det där ordspråket "det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder" är så långt ifrån sant man kan komma.

hur som haver. han frågade imorse vad jag skulle göra idag och jag sa att jag inte ville göra nånting och då sa han men vilken film vill du se och visade en rad av förslag på sf:s hemsida och jag pekade på batman så vi ska se batman ikväll. woopwoop så har jag ansökt om körkortstillstånd också yey. 

RSS 2.0