DU HAR GÅTT SAMMA VÄGAR

nä nu åker vi väl tillbaka ?

WHEN WE WERE YOUNGER

you me at six nya album och så vidare. erik är jobbig som vanligt men det gör inte så mycket. kärlekar när tumblr-fliken visar högre och högre siffra. tog bort ena bloggen dock. lol. who's zlatan. heido

FAST JAG INTE SAKNAR DIG SÅ KÄNNS DET SOM ATT VÄRLDEN SKULLE RASA OM DU GLÖMDE MIG

det finns stunder när man med lurarna i öronen känner hur musiken äter upp en inifrån. må det låta dramatiskt, men det känns så.
och må det låta dramatiskt men den här helgen är lite utav en komisk actionrulle.
hjärnor och hjärtan har utvidgats med hjälp av gifter och tillsammans med annat så är vissa sinnesstämningar inte helt okej.
okej. så sista bilden kändes så extremt obligatorisk. istället för att mms:a mig själv så lägger jag upp den här. typ samma sak.

SOM JAG FÖRSTOD VAR VI FÖRÄLSKADE, DU SA ATT INGEN VART SÅ BRA SOM JAG.

igår vare väl kul. hela dagen.
och kvällen. vet inte vad det berodde på
sen trodde jag att jag la alla grejer i typ ordning inatt
men vaknade nu och det är ju kaos
vet inte riktigt vilka ögon jag tittade med
nu äre dags för huvudstaden
farewell, michelle

YOU TREAT ME LIKE A STRANGER AND THAT FEELS SO ROUGH

såhär har tisdag och onsdag sett lite ut.
och hej mitt vinterland. sugen på grönt istället för gult hår nu och så vill jag ha sommar och picknickar och nä istället har jag vandrat i snöregn och sitter här i  onepiece och halsring. hehehehehehehehe lite classy sådär.
gotye hela tiden nu och så var linnea här ett tag. vadårå? hejhej radio imorrn

SOMETIMES I GET YOU, SOMETIMES I DON'T UNDERSTAND

mer svartvitt.
hej mupp.
hejdå.

DET DE TYCKER ÄR ÖVERKURS

ja nä vad ska man göra. keep smiling, keep shining. fortfarande inte målat ögonen hehe nej va. målat naglarna sådär som jag vill. haha. ögonen. haha. hejdå cpfolk

I NEVER MEANT TO BRAG, BUT I GOT HIM WHERE I WANT HIM NOW

thenineteenyearold.
i fredags. middag etc hos pelin för att fira hennes födelsedag

THOSE SWEET SUMMER DAYS

11 - ett foto på dig själv.
det här togs strax efter att jag börjat ettan. söt ju.

"SKRATTA ÅT DINA MISSTAG OCH LÄR DIG VARA STARK"


Jag tror såhär... om något är dåligt i ditt liv, gör någonting åt det. Om det inte hjälper, ta bort det. Om något tynger ditt hjärta, lätta det. Om något känns jobbigt, lös det. Vänta inte på att saker ska hända. Se till att de händer. Låt de hända. Välkomna misstag och äventyr. Lita på att de som älskar dig alltid vill dig väl. Lita på att du alltid vill väl till de du älskar. Våga göra hellre än att ångra. Skratta åt dina misstag och lär dig att vara stark. Våga visa svaghet. Älska högt och mycket hellre än försiktigt. Håll aldrig tillbaka. Stanna upp och tänk efter, är jag där jag vill vara? Gör något åt det annars. Njut när det är fint och håll ut när det är fult. Var tacksam.
/Michaela Forni

I KNOW THE DEVIL'S ON YOUR BACK

nu ska jag iväg och undvika att prata allvarligheter och samtidigt göra det som får mig att börja om mitt liv varje vecka. och utan att bli allför elak så skulle jag vilja berätta för dig att du har tappat kontrollen över din frisyr, du tar alldeles för många bilder på dig själv och det är ett mysterium varför du publicerar dem som panoramafiler och nej du är inte så cool i din bil och till sist är jag så glad över att jag har så pass bra magkänsla/intuituion som jag har. jag är så nöjd över hela grejen. over and out.

HAVE YOU TOLD HER WHAT YOU FEEL YET?

10 - sätt din mp3 på shuffle och lista de 10 första låtarna.
Foster the People - Life on the Nickel.
Sia - Hurting Me Now.
Flo Rida feat. Sia - Wild Ones.
Sia - Oh Father.
Collin McLoughlin - Stereo Hearts Cover .
Ed Sheeran - The A-team.
Veronica Maggio - Snälla Bli Min.
Beyonce - Countdown.
Foster the People - Waste.
Säkert! - Någon Gång Måste Du Bli Själv.

OH MY GUD JONNA

syrran skrämde just the life ur mig. visste inte that she was hemma. så dök she just upp. och started talking. gah. louis i my life as liz är söt. jag ska misshandla my nails idag. och sedan paint them så fint jag kan. har en fin picture i mitt huvud of hur det's gonna look. men i don't know om det kommer bli så fint. kommer bli like alperna.
phototime. jag miss min camera. men gillar my life as liz. it's så half-fejk.

TA VAD DU VILL

är det nåt som inte gör sig bra i webcam så är det mitt hår forwardslash jag.
hur som. gårdagens och dagens i brist på annat. jag har tagit för vana att köra pusspussar. igår var jag dock mer intensiv än idag. typ sover där uppe.
ja hur som helst. min spegel säger att jag är snygg i hollywoodfluff. dock är klädvalet onepiece men det får duga för stunden. ska springa iväg till elisa för lite roligheter. vi var visst för okända för inflyttningsfest. alternativt för unga. tacka då för människor som elisa som är i vår ålder. som inte ska flytta nånstans. och bor precis vid donken. ja gud ja, tack tack tack

NO ONE CARES UNLESS YOU'RE PRETTY OR DYING

jag fick en kommentar på ett inlägg. "gud vad fina bilder!"
först blev jag lite sådär glad och liksom ba aw nawsie taaack!
sen klicka jag mig till inlägget och det va inte ens fina bilder. random kameraklick under gårdagen eller vare va. man ba "mmm tack, du kan väl va ärlig istället". hade vart gladare om hon kommenterat typ "du ser väl att halva den där bilden är oskarp?:)"
så hade jag typ ba mm tack jag vet:)
menmen.
ikea har jag besökt och köpt min första krukväxt. plus silverkruka. 21 kronor tillsammans. känner mig vuxen. nu när jag har en krukväxt som jag betalade i snabbkassan är det väl dags att flytta hemifrån. känns som att jag kan klara mig själv liksom

"MALIN, GE MIG EN SOL"

lyssnar på 90-talshits som jag och mamma alltid sjöng i bilen fram å tillbaka från dagis eller stugan eller vad det var. man ba love you pusspuss. ska spring iväg till ica och sedan vidare till pelin för födelsedagsmiddag tjohotjoho hejhej grattis grattis.
hade egentligen tänkt skriva ett fint inlägg om fredagslyx. typ om att få redan framdukad frukost på morgonen, ta en solig promenad i fin snö med hundarna, klä mig i favoritklänningen plus favoritfyndströjan som egentligen inte sitter särskilt bra nånstans. och att skämmas bort med endast 3 timmar skola tillsammans med den bästa basgruppen i historien. fän väd brä vi är. hehe oj. hejdo

SO THIS IS THE END OF THIS STORY

himlen kaosa(eller så elda de regnbågar i skorstenen), hunden var dålig modell, den andra hunden sprang iväg långt åt helvete, mina basgruppsmedlemmar är duktiga/skolkiga, jag är också duktig/skolkig och börjar få koll på mitt arbete igen. tack å adjö, friday i love you och jag lyssnar på gotye.

HELLO HEY, WHAT'S YOUR NAME

fifan va vi e peppson. bg9. saknar resterande bandmedlemmar lol basgruppsmedlemmar******
annars reparerar jag saker och låter andra saker vara. sliter som ett djur, får ev inte publicerat men lön för mödan lol nej hej. vill ba sluta när saker går dåligt/segt/kaos.
ikv ska jag leka med en prinsessa. love.

NONE OF THEM

supermegarandom.
ÄLSKAR bilden på jenny, trots att den är extremt beskuren etc.

egoinas kan-inte-dricka-fantaexotic-för-det-smakar-vodka-inlägg hade 71 kommentarer. och typ alla där höll väl med henne om att fanta exotic inte längre smakar fanta exotic. jag håller också med. det smakar vodkablandad fanta exotic. går inte att dricka det utan vodka i.
med vodka går däremot himla bra.
/alkoholisttjejen

denna dagen har varit lite omtumlande. på ett bra vis. det känns som att jag lever.

JAG ÄR ETT BARN, OCH DET HÄR ÄR ETT HEM, ALLTSÅ ÄR DET ETT BARNHEM

09 - en bild på ditt hem
hittade 3 bilder på mitt vardagsrum från i somras. a asså om ni inte märkte det.

08 - låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg

just precis nu för tiden alltså. ifall det var idag typ.

glad.ifall jag på nåt vis skulle va ledsen.

i väntan på bussen imorse till exempel.


när man typ måste tagga igång lite.


och typ om man är arg på vissa exemplar av det andra könet.

HANDS DOWN I'M TOO PROUD FOR LOVE

hej sveriges iso i rosalilarummet.
tävlade mot alec till skolan idag. han visste inte om det. vi tog olika vägar och jag vann, trots hans flerameterlånga försprån och någrameterlängre ben.
nöjd tjej jobbar ingenting på lektion. taco hej

FASTNAR MED HJULEN I SPÅRVAGNSSPÅREN

07 - nåt som gjort dig stolt senaste dagarna.
vi e så duttiga så med Lilla Vilja. klarar oss nästan problemfritt nästan utan hjälp och håller igång tagget och glädjen. det går riktigt riktigt bra ibland.
och just där var detta inte helt färdigställt men. tryckt i tidningen såg det prima ut.
helt klart andreas förtjänst att uppslaget blev så fint, men längst ner i högra hörnet står mitt långa namn och det var detta jag visade för mormis och morfis och de blev så glada så och jag åmade mig som en femåring. fin liten upplevelse och chefen var ytterst nöjd med resultatet och det log jag många gånger åt.

FORWARDSLASH

hur mitt hår skulle kunna se ut. hur mitt hår aldrig kommer se ut. hur jag förmodligen aldrig kommer gå klädd.


06 - Månadens mål med förklaring. 


skulle jag välja helt fritt så skulle ett mål vara att ha en mitt-i-veckan-middag med mina fina människor. samt en sällskapsspelkväll. alternativt båda två på en gång.
sen att kunna springa där folk ser mig utan att skämmas. blir sjukt obekväm fastän jag aldrig sett människorna plus aldrig kommer se dem igen. får typ bråka med mina ben för de verkligen vill springa till min aspeppiga musik, medan mitt huvud inte vill, trots att öronen sitter närmare huvudet än benen.
sen ska jag äta färre köttgrejer för jag vill det och sen lägga upp nåt slags budget kring den 25e för att inte bajsa ut mina pengar på ingenting. 

naej lol. vadå mål. mellanmål? ni såg ju två av mina mål idag. fortsätta så? "nu äter jag det här för jag är hungrig". adjöss

YOU KNOW HOW TO PULL ME BACK WHEN I GO RUNNIN' RUNNIN'

ja det är meningen att alla ska veta vad jag äter hela dagarna.
om ni vill veta har jag druckit en stor chai och ätit en mandarin, samt ätit sveriges största middag mellan de här jävla matbilderna.
Y.U. MAD?
(Explicit version)
tjo bröder. äter hela kvällarna på måndagar. känner alltid att jag är fett värd det, efter lång hård skoldag och extremt krävande jobbmöte. hehe aaaa ni fattar.

WE FOUND LOVE IN A HOPELESS PLACE

godisgos och frunchgos. (frunch är mitt svenska ord för brunch)(jag brukar ju vara så himla svensk och osvengelsk)

ska dra mig till espresso house och prata privata saker med madeleine, kommer säkert rodna, gör det rätt ofta nu för tiden, måste vara nåt hormonellt tror jag:)

HEY I HEARD YOU ARE A WILD ONE

älskar henne ju, men han den där florida kan ju dra
http://jlkh.tumblr.com/ - typ allt som får mig att känna någonting
http://sugarinsquares.tumblr.com/ - så jag önskar jag/mina bilder/mitt liv kommer se ut.

STÄLLER INGA KRAV, SÄGER ALDRIG NEJ

Du är bäst, skrev jag
Ett svar som löd "YYYYYR" fick jag tillbaka.
tjo bror tycker om dig med:)
gått från äckelarg till otroligt glad på ett fåtal minuter. speciell kväll. speciell.

IN THE NIGHT THE STORMY NIGHT AWAY SHE'D FLY

05 - din favoritidol och varför 


Karin Bylund. tycker hon är så jävla bra. så jävla inspirerande och bra och fin och jag blir alltid lika jävla glad när jag ser att hon uppdaterat sin blogg. henne skulle jag vilja antingen gifta mig med eller råna på allt hon äger och har, inklusive alla fina bilder. tyckte att hon var allmänt galen när hon började sälja sina jackor etc. förstod inte logiken i att vilja skiljas från något så fint. puss på karin, bästa karin.


(idol är ett så töntigt ord, eller har blivit p.g.a. hela idol-programmet-hysterin. kanske skulle valt kelly clarkson eller agnes carlsson istället?) ok hörs, du måste ut i vårvädret innan det blir mörkt lilla jonna

PUT YOUR HEAD THROUGH A WALL

imorse grät jag åt I used to be fat på MTV
lite senare överräckte jag tidningen med mitt uppslag som ett litet barn överräcker en nymålad teckning (lite sådär svanka jättemycket, klia mig i bakhuvudet och göra nån hemlighetsfull min)
nu ler jag åt att anna får både hästtransport och iphone snart
kikar igenom http://yeahsources.webblogg.se/ och känner nånting

IBLAND GÖR MAN RÄTT IBLAND GÖR MAN FEL, LEV MED DET

gamla oanvända bilder/skärmdumpar jag inte visste att jag hade och bilder som "jag bara tar men som antagligen hamnar på bloggen sen" från igår.
livet i en fyrkant. spenderat alltför många timmar i mitt hus idag. känner det där suget efter utomlands igen. lycklig över att det inte varit lördag än. lycklig över att min säng är allmänt perfekt. lycklig på grund av vackra människor och på grund av att jag faktiskt vinner på wordfeud ibland

AND LOVING YOU WITH MY WHOLE HEARTdet var lite trist att inte klä sig i något annat än svart och vitt den där dagen men var man trist så var man. juni 2010 när hugo tog studenten. kuljul. känns som jag borde haft 30 gånger svartare hår då men nejnej.
minipc i knät och grinar som ett litet barn åt grey's anatomy. när avory tappar brickan och cristina tror att det är nån som skjuter och blir paralyzerad osvosvosv aaaaaa älskade programjävel. 2 vänneravsnitt kvar. sen blir det fan grey's.
mmm inget bättre för mig tills ninni kommer. aaa hej

WHEN I THINK OF YOU I DON'T FEEL SO ALONE

04 - en bild på en plats du varit på.
4 bilder på 2 platser. hehe.
jag är på väg tillbaks:)

JAG HAR TRILLAT DIT, JAG HAR FALLIT, JAG HAR VAKNAT

älskar till och med när hon tappar bort sig.
idag har jag lett riktigt stort åt saker som gått helt förlorade. och jag såg två personer lysa upp precis samtidigt vid den stora uppenbarelsen att båda två lyssnar på all time low (alex till och med twittrade om det). och jag har druckit juice. jag som aldrig dricker juice.
och eh ah. vi fick ju ledigt i 2 dagar från skolan. så vi tog vara på det idag och jobbade både med lilla vilja och radion. imorgon tar jag dock helledigt, sover ut osv innan ninni kommer hit och lunchar. fina dagar. fina människor. fina jag.

WHAT IT TAKES TO COME ALIVE

03 - En dålig vana jag har

pfft. EN?!
jaja, förutom att slänga alla kläder på mitt golv alternativt på lampor/klädhängare/fläkten om det är sommar, eller lämna kvar allt porslin jag drar upp i mitt rum och så det står där i sju år tills pappa lackar ur, så stänger jag av väckarklockan så att mamma och pappa ändå får väcka mig varje dag. och jag glömmer det mesta folk ber mig att göra, skickar inte in saker i tid men låtsas inte om det. och blir bossig när jag väl tycker saker är viktiga. sen spinner jag alltför ofta vidare på saker jag säger som folk redan skrattat åt, och upprepar alltid om folk säger fel eller råkar ge ifrån sig konstiga ljud.
aaa NÄMN FLER, NÄMN FLER.
råka visst bli en del. fast är väl bra att jag vet om dom själv istället för att endast alla andra människor i världen ska störa sig på mig.
hur som helst har jag inaktiverat min facebook och klagar än så länge inte över det.

ENTERTAIN MY FRIENDS, THEY HATE YOU02 - Meningen bakom ditt bloggnamn

det tog typ 3 år innan jag bestämde mig för gemigensol. eller en kvart iaf. satt och bläddrade bland ted gärdestads låtar för han har ju lite söta texter ibland och något litet ord skulle man väl kunna fånga upp. vred och vände lite och till slut blev det vad det blev.
namnet peppar också att inte gnälla etc som jag gjort en hel del på den förra bloggen. lite halvfult&kul&fint ska det va och jag ba lol älskar min blogg och dess namn. god kväll

JAG ÄR SÅ MYCKET BÄTTRE I FANTASIN, FAST JAG VET DEN FÅR MAN INTE LEVA I

NU JÄVLAR SKA JAG GET THIS FUCKING BLOG GOING.
skoja. men aldrig gjort en sån här. så nu ska jag göra. leka 20 frågor med mig själv typ.01 - Ett nytaget foto på dig själv och 15 intressanta fakta om dig själv.
Elin tog bilden typ eh igår.

fakta nr 1. jag är sällan långt ifrån miner som på bilden ovan. har alltså lärt mig att använda mina stora tänder till någonting bättre än ett helt vanligt störningsmoment. ett annat exemplar finnes här.
fakta nr 2. häromdagen skrattade jag åt att tellan bodde till och med utanför dingtuna. råkade visa sig att det var ju i mitt gamla område. alltså råkade jag bli lite busted som exlantis också.
fakta nr 3. jag äter som en man. på julafton sa jag åt viktor att skärpa sig med sitt matintag. "bara för att du äter som en man" sa han då. "ja jag gör ju det" sa jag och han kollade på mamma för att hon också skulle kommentera nåt spydigt eller nåt (lol vet inte vad han ville) och hon sa lite uppgivet "ja hon gör ju det".
fakta nr 4. jag är ordpetig och irriterar mig väldigt lätt på när folk skriver längre sms/andra meddelanden till mig som varken innehåller punkter eller kommatecken. är allt som oftast väldigt noga med hur jag själv formulerar mig i meddelanden och tycker också att det är smått jobbigt att se andra skicka t.ex. mail till folk jag inte ens känner med särskrivningar etc.
just den här bloggen är ett grovt undantag från hur jag i övrigt uttrycker mig då jag vill att den ska vara så lättsam som möjligt.
fakta nr 5. på tal om lättsam så skrev jag en hel drös med roliga fakta som jag halvlog lite åt mig själv på grund av. men så råkade jag trycka fram och tillbaka hit och dit och jag var plötsligt tillbaka på fakta nr 3 igen. fakta nr 5 blir alltså att jag ganska ofta skriver saker här på bloggen som jag själv tycker är roliga. inte sådär hahahahahahahahah jag dör-kul utan lite sådär nejmenojvadfinurligjagärhihi.
fakta nr 6. jag skrattar i de mest idiotiska ögonblicken. två gånger har jag skrattat när vänner berättat att de förlorat sin mamma/pappa. misstänker dock att detta faktum har gått över, då jag blivit någorlunda bättre på att hantera smärta/sorg på senare år.
fakta nr 7. när jag gjorde hogwarts-testet på facebook hamnade jag i slytherin trots att jag verkligen inte ville.
fakta nr 8. jag önskar mig ofta en större garderob, fler skor och bättre ögon för fashion. men jag klär mig hellre udda än modernt, hellre att det inte passar mig än att jag ser ut som alla andra. och klart att jag ibland önskar mig finare hår och hy och snyggare lår och mage. men till skillnad från förr i tiden då min garderob bestod av bara basplagg i svart och vitt och jag grät när jag såg mig själv i spegeln så är jag allmänt nöjd bara inget sitter snortajt eller jag har en enorm finne som verkligen gör ont.
fakta nr 9. jag tror att jag tycker att saker som kärlek och vänskap ska man inte behöva kämpa livet ur sig för att hålla igång. jävlar vilken mening. men aa. jag tror på att människor förändras och gör man inte förändringar ihop med sina vänner/sin kärlek så är det tvärtom - man förändras ifrån varandra. och lyckas man inte förändra ihop sig igen så är det ingen mening med att hålla fast vid någonting som är förstört, utan istället gå vidare och leva med de som man förändras tillsammans med.
fakta nr 10. ju senare på dygnet det är desto lättare är det att bli djup och prata om allvarliga saker. självklart kan jag bli djup och känslosam på dagen, men i dagsljus är det svårare att släppa ut sånt, samtidigt som man har dussintals andra saker att tänka på just då.
fakta nr 11. just nu har jag fler personer jag kallar vänner än jag någonsin haft. och så jävla fina är de också.
fakta nr 12. det är 5 månader och 5 dagar kvar till min 18årsdag. den hoppas jag kunna spendera med vänner som firar mig för firandets och inte festandets skull. alla andra kan dra för nån gång ska väl jag kunna blir rejält firad också:)  sen ska jag och jenny antagligen köra krogendebuten tillsammans, förutom att vi firar båda våra 18årsdagar ungefär då. när vi har fått sommarlov också hihihi<3
fakta nr 13. om jag hade skrivit alla de här på en gång istället för lite ibland då och då hade de nog haft ungefär samma sinnesstämning. men icke. påminner mig om mina humörsväningningar i åttan. nån som vill veta högstadiehistorien? lol.
fakta nr 14. jag har en pappa som alltid är arg på mig för att jag alltid håller mitt rum nerstökat. jag vet inte riktigt hur det går till men jag har det städat och fint max en dag innan det ser ut som innan städning igen. imorse tappade jag min puderdosa i golvet och det åkte ut bitar överallt och hela dagen gick innan jag tog bort det. så mycket bryr jag mig. men har lovat mig själv att alltid ha städat i min lägenhet när jag flyttar hemifrån. dock jonnastädat-standard och inte pappastädat-standard.
fakta nr 15. jag har spenderat alltför mycket tid med det här inlägget men har man gett sig in i leken får man leken tåla. längsta inlägget i den här bloggen någonsin skulle jag tro.

frågor på det? tack för ikväll.


JAG BLEV MERA JAG, DU BLEV MERA HANvintern förra året.
och.
haha.
kolla.
jag.
såg ut såhär en lördag i december 2010.

lol va söt. kände mig så snygg den dagen.

& den dagen var jag och johanna i västeråshallen och tittade på fotbollsmatch. och ålga hade lagt upp sina matbitar i en fin rad bredvid matskålen. och nånting mer hände väl men bilderna berättar inte mer. så. heido.

KÄNNER DU LYCKAN GENOM SORGEN? JAG HAR INGET MER ÄN MINA TANKAR


extrem fulbild på mig och pontus från en av middagarna i somras, då vi alla matchat vitt med blått, utom andreas som körde svart. vi brummade omkring på västerås gator ikväll, drog en sväng förbi den firade berglund som vi även skjutsade ner inför krogendebuten. till och med jag höll i ratten ett par hundra meter och jag har inte vart med om häftigare på evigheter, kändes som på låtsas. bra kväll, godkväll

EXCUSE ME, YOU'RE LIKE ONE OF A KIND


igår såg vi sista harry potterfilmerna och jag ville nästan gråta flera gånger men gjorde inte det. erik sa att jag gjorde det. men han ljög.
både igår och idag har jag gått fina promenader och idag var den top notch. gäller bara att dra på sig träningskläder och så blir man lite mer taggad på att gå lite lite snabbare. (mycket). hundarna blir så glada att de biter varandra. kul.
ikväll vill jag gråta över att lovet strax är slut

NOW WE DISAPPOINT EACH OTHER AGAIN


collin mcloughlin och jag är hungrig. städar och donar och kastar kläder. klipper till några plagg också men de var visst omöjliga fall. önskar att jag hade färg och canvastavlor. vill kladda lite. heido.

SHE'S ON EVERY PAGE OF YOUR IMAGINATIONallmänt däckade kikade jag och mamma på finding neverland när den gick på tv idag.
annars har jag halkat 3980980492 gånger på isjävel
och nu ska jag titta disney

OKEJhan hade också ett maclaflin-namn. och så va han fett snygg. skäggstubb och lockigt hår. duuh. låten kommer jag nog aldrig lyssna på igen.

I'M ON THE RIGHT TRACK
alex får inte visa sin lol. men om nån vill veta hur den såg ut finns bild i min mobil:p   dessutom har jag aldrig varit mer sugen på en egen tatuering än nu. ville tvinga han att rita på mig också. hade räckt med triangeln som jag alltid ritar på handen. hade vart fett nöjd. aja.
sen såg jag filmen Hanna och undrar hur hon fortsatte leva sitt liv sen liksom? jaja.
imorrn ska jag leka med prinsessor. jaa.

NÅGOT TILL ERIK


du fick hårstrå i din chai:p

IS THIS WHAT THEY CALL BIG CITY LOVEför vi älskar espresso house.

idag var planen att åka ut till erikslund med erik. fick med oss pontus, johanna och marcus också. roströda byxor(äntligen) och en kofta jag delar med johanna. pratade skiljebominnen. oförglömligt kul med kaosskola.

pokerkväll hos pontus övergick till sällskapsspel när gruppen växte. snöovädret drog igång, meckade med stora bilen och körde olagligt till donken erikslund. hemskjuts åt alla och pga tielinen fick jag se mitt kära första hus. fint. liten trädgård dock. men mycket större by. aa. fin dag.

STAND A LITTLE TALLERo-road.

har spenderat dagen precis som planerat. second hand-fyndat, rea-fyndat, jobbpratat och ätit middag på vegetariskt vis.
och som kanske tidigare känt är jag dålig på att hålla klädkoder och har därför dagen till ära burit mössa såsom på el profilbildo a la facebook etc
nu fortsätter jag med att porrblicka min egen spegelbild och skratta åt min älskade phoebe m.fl. adjö


AND NOW YOU WILL GET A LOT OF... THIS


fick anstränga mig big time för att inte framhäva min stora näsa. lyckades fett bra.
hur som helst hitta jag ju webcam-funktionen i picasa såhär lagom passande till 2012.  does this make my blog more personal or what?
omg nu får jag internationella läsare också.
hej kom å hjälp mig.
nu ska jag ta tag i mitt liv:p hejdå

TALK ABOUT OUR FUTURE LIKE WE HAD A CLUEi New Year's Eve tävlade de lite grann om vems barn som skulle födas först på nya året. allmänt ovärt att fylla år då. förutom att i filmen fick de pengar. aaa räcker ju länge.

och lite bitter är jag för jag hatar att veta att nån ska berätta nåt för mig men att behöva vänta tills de gör det. etc etc etc. Gym Class Heroes Stereo Hearts Cover av Collin McLoughlin. tröttnar inte?!!?!? sen att jag inte vet hur man säger hans namn är ju en annan sak. mclaolin? mcloulin? mcloflin? mäcläflajn?

för ett dygn stod vi vid busshållsplatsen och skrek åt att bussen aldrig kom. men den kom och vi fick nästan vänta länge innan raketerna kom. men aa. så kom den ju och vi klev på och jag stod och trängdes med kortavläsaren och hanna och martin och markus och övrig personal på 92:an. så skulle först niklas och de på och sen typ 49042042 tjejer. roligaste bussresan i mitt liv.

och ja jag väntar fortfarande på hemligheter. tack för sympatin. adjö

STARTING WITH SNOW AND CATCHING A COLDshejna. 2012 och allt/alla börjar om igen. och det är väl bra?
blir irriterad på folk som säger "skiter i att det är nytt år, det är ingen skillnad, jag kan förändra/ta tag i mitt liv när jag vill etc etc etc". för nyåret är ändå som ett hejdundrande startskott för allt som har med förändringen att göra. resten av året tänker man bara i de banorna. vid nyår slår man slag i saken. eller vad det heter. 
godnatt
/tjejen som firade nyår nyktert och åkte på sveriges förkylning istället för baksmälla

RSS 2.0