2011

det har vart ett jäkla bra år. så kan väl köra en sån här

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja?
Åka till Spaniens fastland och se Veronica Maggio är de första jag kommer på. Och spinner man vidare på Maggio har jag ju sett t.ex. Petter och Adams-Ray och Chris Medina också. Räknas sådana saker?
Jag vet inte heller om onyktra saker räknas? Att lura till sig kyssar eller att pussa okända killar med deras mycket möjliga flickvänner på ryggen på kinden, till exempel. Eller att totalkrascha en cykel eller kaskadspy i pappas BMW. Ge tusen käftsmällar på en och samma kväll?
Men jag har haft mina första uppslag i VLT. Fått skatteåterbäring. Och jag har sett sista delen i min religionsserie - hehe - Harry Potter. Arrangerat överraskningsfödelsedagsfirande. Åkt bil med vänner bakom ratten. Åkt longboard i timtal, och kunde sedan knappt gå för fot och vad var trasig i typ 4 dagar. Gjorde slut och hånglade dagen därpå. Fyllde sjutton som alla andra 94:or. Blev bjuden på mat av kille jag aldrig träffat förut, som gav mig kondomer för att jag nog behövde dem mer än honom. Var vaken hela Midsommarafton och promenerade och pratade väldigt trevligt med FK hela tiden och så kysstes vi och satt under en ek innan han åkte hem. Satt i ett nyckelpigebo. Sett en död älg på garagenedfart. Var hos doktorn för att jag kanske hade något jätteallvarligt i kroppen. Hade inte det. Kommit på en teori som gör att jag är lite mindre rädd för döden ibland. Twittrade och tumblrade. Och hade väl inte blivit uppraggad av låtsasgreker på Kreta innan jag och Hanna åkte dit heller.
Bland annat.



lärde mig min kamera relativt bra och här är 2 favvisar som den knäppt.

Har du några nyårslöften?
Bara att jag ska bli en allmänt bättre version av mig själv. Blir lite snällare, lite aktivare, lite gladare, lite duktigare, lite piggare, lite mer uppmuntrande, lite mindre bitter och så vidare. Fortsätta på vägen jag går på helt enkelt.


typ va såhär nöjd med allt.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nja, men Beyoncé är ju gravid. Och min kära Orlando Bloom fick barn. Typ dom.

Vilka länder besökte du?
Spanien, Grekland & Finland.




Vilka datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
1 januari hehe. 4 november KANSKE. Äh vet aldrig vilka datum det är. Vet bara att jag har haft så perfekta stunder i år så de knappt finns.



Vad var din största framgång 2011?
Blivit allt mer glad och allt mindre bitter allt eftersom året gått.

visade sig på Jennys bild. har pratat om det med Jenny och tjejerna x antal gånger också. naw girlzen <3

Största misstaget?
Varje gång jag låtsats var någon jag inte är. Eller försökt någon jag inte kan vara. Allt sånt är bara slöseri, det leder verkligen ingenvart.

Bästa köpet?
Min 5-kronorskavaj. Värdaste någonsin. Mer sånt 2012 lol.


Vad spenderade du mest pengar på?
Kaffe..? Pierre har fått inkassera en hel del i år. Och Cornetto, såklart.


Gjorde någonting dig riktigt glad?
Resorna gjorde mig riktigt glad. Mina classmates gjorde mig riktigt glad. Mina bästa vänner gjorde mig riktigt glad. Fredrik gjorde mig riktigt glad. Veronica Maggio gjorde mig riktigt glad. Anton gjorde mig riktigt glad. Mackie och Caramell gjorde mig riktigt glad. Jag själv gjorde mig riktigt glad.

till och med pappa ibland.


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Titanium med Sia och David Guetta. Someone like you med Adele. Pumped up Kicks och alla andra låtar från Foster the Peoples album Torches. Inga kläder etc med Veronica Maggio.
Loca People.


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare.

Vad önskar du att du gjort mer?
Typ allt. Mer av allt. 2012 ska ha mycket mindre dötid än 2011 haft.



Blev du kär i år?
Mja, mest sådära som man är i filmer. Mer trollbunden än kär. En redig crush, så att säga.

Favoritprogram på TV?
Nä, Vänner-boxen i datorn tar nog förstapriset.



Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Solade och badade vid en insjö eller ett innanhav eller whatever med 7 grader varmare och mycket saltare vatten än vid riktiga havet. Tog några av mina favoritbilder från året och åt italienskt och sedan en rejäl glass på kvällningen.





Finns det något som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Allt blir vad man gör det till, jag är nöjd med mitt år. Men att få skippa baksmällor hade inte varit helt fel.

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Typ blandad. I våras var det väl mest haremsbyxor och stickade tröjor. I somras trivdes jag  som fan i långa kjolar och oversize t-shirtar. Mycket mer söta klänningar än jag haft tidigare. Mockajackan och pappas jeansjacka. Sommarlovet är min bästa kläd-tid. Orkar och bryr mig lite mer då. Vågar kanske också. Nu i höst har det varit svarta jeanstightsen så mycket jag kunnat. Till whatever. Och nu i mellandagarna? Onepiece. 





Mössa på det där viset hade jag dock aldrig. Men en kväll som jag spenderade hos först Linnea och sedan med Anton och Fredrik på sportbaren, bar jag mössan på vanligt vis och den där kära tröjan tillsammans med långkjol, min bästa gröna halsduk, converse och tunna jackan med luva. En av mina bästa kläddagar under hösten, usch vad jag trivdes.


Vem saknade du?
Inte så många. Någon enstaka någon enstaka gång.





Den bästa nya personen du träffade?
Andreas Sönnergren.


no doubt.

Mmmm. Fett jao. Gott nytt fucking år.

YOU MIGHT MISS ME SOME DAY

tittat på bloggar. bl.a den här http://benber.se/ och fått lite ont i hjärtat av hur fina visa bilder kan vara. nu ska jag äta mycket.

EVERY ROSE HAS ITS THORN



vi tog tag i oss och såg new years eve ikväll. söt sån där se-en-enda-gång film. smashad med massa reklam. och kändisar. jag sa till mamma innan att "vet att det är massor av olika skådespelare med men nu kan jag bara minnas två". visade sig att de var visst med i valentine's day och inte i denna.

nöjd och glad. sitter/halvligger här och ler åt allt och ingenting. eller. åt ingenting bara. vet inte vad jag ler åt. men kan inte sluta heller. lol. hejdå god kväll

I DON'T WANT TO PLAY THAT PART


så jag snodde elins bild. från johannas girlsnight i maj år 2010. för att det är värnlösa barns dag idag. och hon som har bytt identitet fyllet år idag. och jag kollar på vänner hela förmiddagen och har dock redan haft besök av kusin och hans johanna och sen speglat mig så fort  de gick och märkt att jag visst såg helt presentabel ut. i min onepiece.
läser ganska mycket och har ersatt min dator med min mobil. man kan liksom göra allt. förutom att ta fina bilder. och det gör jag ändå inte.
mellandagsrean var trouble, visste inte om jag skulle dyka in där alla var eller där ingen var. julafton var relativt tom men ändå mysig för man hade ändå matkoma hela tiden. första timmarna in på juldagen stod jag och blev av med känseln i tårna men hade nog några av de roligaste timmarna på hela lovet och fick typ årets finaste kram.
igår mysfikade jag med elin och såg killen jag har en tiniminicrush på och en annan kille som jag känner igen men inte kan placera. just nu känns det som att det var kenzas pojkvän men nja, tror inte det va.
har i alla fall äntligen den där grå koftan från h&m med armbågsskydd eller vad det är och inget knytband i midjan som alla nästan perfekta koftor verkar ha. imorgon ska jag antagligen till kista och ja  det var väl mitt liv i allmänhet.

MAKE MY HEART FEEL SAFE



nä men hej.
satt nyss och skrev FETT mycket om vad jag gjort de senaste 10000 dagarna då jag inte bloggat. som att jag ens brukar skriva sånt? eller? brukar jag? raderade iaf. kg-people vet och sen onsdags morse har jag bara julmyst precis som man ska göra dessa dagar. älskar det mesta just nu och vill gifta mig med julkänslor. kuss å pram

DU TÄNKER HÖGT OCH VIFTAR ARMAR


johannas facebookbilder.

men ungefär så glad är jag. jag är så glad. folk är så bra och imorgon kommer bli åh så mys. puss på livet. kärlek på livet. young forever. live forever. hei

SHE'S A WORK OF ART


osv.

Sandra frågade vad jag gör och jag svarade lite generat att jag inte gör så mycket viktigt, eller mest tittade jag bara lite erkännande på henne.
Så visar hon upp vad hon sysslar med.
"Jag stryper mitt finger".
= hörlurarna hårt lindade runt pekfingret, visade sedan upp resultatet av strypandet, tigerfinger.
Mitt Jenna Marbles-stalkande och bloggläsande verkade med ens mycket mer värt. Puss på Sandra.

EN UNDRAN VEM SOM SVEK VEM FÖRST


en av de många oanvändbara bilder från dagens fotografering, fina flickor.

det är sällan som jag är så arg som jag var denna morgon. men allt går över och den ilskan passerade rätt fort. jag har inte förlorat någonting, bara lärt mig att jag är väldigt bra på att känna på mig vad det är som pågår omkring mig.
hur som.
gillar skolan mer än någonsin och det mesta är liksom bra. mindre än en vecka till kg-party och jullov. osv osv osv.
livet leker trots tusen lögner. adjö.

A BEAUTIFUL SIGHT, WE'RE HAPPY TONIGHT



imorse låg jag och mamma i varsin soffa och sjöng med i jullåtarna från absolute christmas-skivan. jag viftade med fötterna i takt med musiken och kände mig allmänt fin.
senare på dagen bråkade jag med en långbent fux som hjälper mig att tygla mitt humör. ridning är som terapi. vet inte vart jag tagit vägen utan mina tjurskallar till ston.
ännu senare på dagen skrattade jag magen av mig med hanna. vi är ju extremt talanglösa på super mario nu för tiden. vi skyllde det på att vi börjar bli vuxna och därmed inte har lika bra reflexer som förut.

senaste timmarna har jag pysslat med en engelskaredovisning som andreas ska kasta om och skapa en broschyr av. imorgon börjar vi med radio och jag har aldrig skrivit ett såhär långt inlägg såhär snabbt. THE WORDS ARE JUST COMING TO ME. okej byebye

SATURDAYS IN DECEMBER



sparar citat från andra människor som anteckningar i min mobil. kikar igenom dem ett par gånger innan jag raderar. dricker väldigt mycket kaffe och hakar på dåliga vanor igen. bestämmer mig för att livet aldrig blir rättvist och att människor gärna ljuger.
gör bra saker och ler på bussresorna hem. övertalar mig själv att alla väder är vackra och lyckas ta mig igenom både den ena och andra döblöta promenaden. låter musik betyda ingenting igen men skrattar åt att vissa texter är så extremt passande. inga kläder och fastän jag blir besviken gång på gång så gör det inte särskilt mycket.

WHAT YOU WANT, WHAT YOU NEED, WHAT YOU CAME HERE FOR


gah

FÖR ALL DEL, SITT NER OCH TITTA BORT


mmm jag och mamma dör lite varje gång vi hör den här.
"det känns sådär i hjärtat" och jag höll nästan med.

breaking dawn tralalalala och reklamen var bäst. 23 mars och hungerspelen, längtar.

HOLY CRAP IT'S A TRIANGLE OMG SO HIPSTER CAN'T BREATHE AHHH FREAKING TRIANGLE


lurig.

slutade 3 timmar tidigare idag. köpte julklapp och är snart nöjd med dem. ätit pepparkakor och världens godaste mandarin. fixade glögg som var äcklig så jag hällde ut den igen. ryser åt alla jullåtar jag lyssnar på. snön är här, precis nu när jag vill det. valpen ligger i mitt knä och jag förstår inte hur hon tycker det är bekvämt. selma ligger nedanför och grymtar som en trasig gris. de båda gav mig världens finaste välkomnande när jag kom hem.
jag känner mig allmänt lugn (lite tråkig nästan) och som att livet hunnit ikapp sig själv. bläddrar igenom florasblogg.se och nu kan julen få komma för nu är det inget konstigt med det längre.


I KNOW I'M MISSING IT


skulle inte sitta helt fel.

klev in i mitt rum och det var så varmt att jag kunde vara nöjd utan tröja. varför jag drog av mig tröjan vet jag inte. fick nog för mig att byta. men drog liksom aldrig på mig någon ny.

nu drar vi och tränar livet ur oss. jag har jordens träningsvärk, extremt orakade ben och inga passande träningsbyxor. hur löser jag det här?!?!?!?!?!?!?! frågar jag mig själv och får inget riktigt bra svar tillbaka.

KÄNSLAN AV ATT BETYDA NÅGOT


jennys bild som jag tvingades sno för att jag är så söt.
eller var så söt igår.
eller låtsades vara så söt igår.

idag åkte vi till eskilstuna för att se en konsutställning. OCH FIKA SÅKLART.
och frös om fötterna när vi gick i ett turistmåls-grej med förr-i-världen-saker.
"det här var inget att ha va?" ne.
men lars lerin. hus, ljus och fåglar.
det var trevligt.


LA LA LA LA LA LA



ja ni. här hänger jag idag. matte b-prov, check. väntar på en seg erik och jaaaa pluggar under tiden. hehe skoja.
träningsvärk så jag skriker. flåsade som om jag åkte vasaloppet när jag tog mig nerför trappan imorse. så jävla ont. att sätta sig på cykeln fanns ej på kartan. adjö

DO YOU HEAR WHAT I HEAR



kan inte säga att det känns som jul. men nu har jag börjat längta lite i alla fall.

PUT YOUR ARMS AROUND ME AND I'M HOME


mina sanna vänner.

hahaha nu va jag ju rolig till och med. ont i revbenen för jag skratta så mycket.
har lust att skicka ut ett sånt där hejjaggårisjuan-sms och ba "tjo görs då?" till alla jag aldrig pratar med. kanske till och med lägga till ett typiskt desperat-kille-sms och ba "vi kanske kan ses nån dag?" fastän man inte ens vet om personen man pratar med bor på blåsbo eller i västerfärnabo.
ta inte åt er.
har inte nummer till folk i västerfärnabo.

idag har jag klippt håret. färgat håret. haft en trevlig middag. sett film med familjen. och nu ska jag ha typiskt tjejsnack om fina pojkar och så var det med det.
adjö

BYE BYE HOLLYWOOD HILLS



allmänt ful kväll men ändå så jävla kul för ni är ju så härliga. perfekt höstkväll (ja ni fattar, äta gott, dricka gott, umgås och spela sällskapsspel) och jag har extremskrattat x antal gånger. och imorgon har jag väntat klart och chop chop hej

NOW WE'RE GONNA BREAK THIS DOWN


kg-torsdag
tror jag?


shake it. shake it like a polaroid picture.
bitch please.
skippar det vackra och lever för stunden. hallelujah moments och en jävla massa bus.

RSS 2.0