HEJ MIN BLOGG ÄR EN STOR ORDBAJS HERRÅ igen

 
hej bloggeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen. mmm jonna why so kreativ
  livet rullar, jag jobbar, jag mår bra av det. tydligen. att gå upp 06.30 kändes inte så jääävla hemskt pga det är rätt trevligt att jobba inom hemtjänsten.
   eller, 
nu ska jag väl inte skrika JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR MITT JOBB förrän det gått något tag, men nu efter 2 dagar känns allt väldigt OK.
 
 
mennne
skön brud jag är som iggar alla stora studentgrejer btw(aja) xD   tackat nej till kryssning, till bal och nu till allt 100dagarsfirande. (såg nu att jag redan skrivit om detta aja tjat tjat hej hej)
   men de fking pengarna som rullar in istället känns ganska mycket värdare, särskilt nu när vi börjat fundera mer seriöst över vilken omväg vi ska ta när vi åker HEM om drygt ett år. jesus kristus, det är så sjukt.
 
mars imorgon. 
går så in i helvete snabbt. 
a herrå

vad som än händer

så är det alltid nån här inne och kikar

 
-vänner, det händer grejer. framtiden säkras ca ekonomiskt. jag bara hoppas och ber för att jag överlever och inte smälter ihop till någon pöl på ett fult golv eller så.
 
, jag missar studentgrejer på grund av detta och gråter lite åt det. men jag hoppas att det jag missar inte är vad man lever på i längden. det tror jag inte att det är heller.
 
- i oktober kommer jag härifrån. aldrig har man väl tyckt om en höst så mycket innan våren ens har börjat. 
 
 
och det var en fin dag idag och det är så jobbigt att jag är så ljuskänslig just nu att ögonen fick panik och huvudet ungefär la av. vill ju kunna föra en konversation på mer än en halvtimme plus vistas utomhus såna här fina vinterdagar utan att avlida sedan. MEN MEN det kommer. 
  step by step jonna step by step.
 
i fredags samlades vi iaf för att göra och sätta upp studentkalendern och mandy var glad för det.
sen hade vi rolig samhällslektion som innehöll t.ex. lite pinsamma historier + tusen timmar till av annat konstigt prat om filosofier osv. kgy<3

bitches

 
studentfirandet är igång 

CAN I KEEP YOU?

pga jag är er bästa instagrammare. 
 
men jorå. nurå. älskar livet? och gör en sån här
 

Summering, vecka 7:

 

Veckans humör: väldigt blandat. mycket oro. 
  samtidigt känns det som jag kommit på rätt sida om vissa saker. typiskt klyschigt såhär efter en olycka, typ "ahaa shit detta är vad life is all about" och typ, brytt mig mer om det jag borde bry mig om och mindre om det jag inte borde bry mig om. är det ett humör? lite sådär, klyschig och sårbar? och ganska glad? typ *carpe diem*

Veckans vill ha: mina gymnasiebetyg. pizza:/  té. 

Veckans köp: kan inte komma på att jag dragit mitt jävla kort nånstans denna vecka. pappa bokade londonresa för la familia idag, räknas det?


Veckans favoritplagg: bombartröjan jag fått av amanda. 


Veckans frisyr: ful utväxt, platt och äckeltrist


Veckans händelser: fick jobb. ETT JÄVLA JOBB. 
   tog vaccinspruta? min pizza förlorade mot eriks i vår pizzatävling? såg jättefina fotografier på utställning igår? aej fucking lugn vecka detta thank god for that. 

Veckans sämsta: att jag ca får yrsel efter varje måltid jag äter, oroar mig ca hela tiden för att förlora medvetandet, klarar fortfarande inte av att köra cups i rätt snabb takt. 


Veckans saknad: ett liv.
   skoja. 
   värme ca? snöar as i write tydligen


Veckans festligaste: så himla fiesta när jag hade på mig kavaj ca hela kvällen igår. pga fiesta dock. 


Veckans måltid: hemmagjorda pizzan i fredags omg ca bästa som finns ju


Veckans borde: överleva. 


Veckans godis: chokladhjärtana vi fick på skolan<3

 

och så fortsätter vi i samma lugna stil nu då. lever livet xD herrå


är du tuff, rolig, kritisk, rebellisk, lydig, social, framåt, blyg, ängslig, målmedveten, slö, händig, huslig, likgiltig, impulsiv, snäll, omtänksam, egoistisk, dömande, energisk, seriös, morgonpigg, givmild, generös, snål, konflikträdd, kaxig, solidarisk, smart, lättsam, fåfäng, utseendemedveten, stilmedveten, kroppsfixerad, åldersmedveten, filosofisk, trygg, stresstålig, flexibel?

happy valentines<33333333333333333333
 
hej pussisar jag mår allt bättre och idag har jag bara småslängar av huvudvärk, total lost-ness osv. imorrn eller iaf på lördag borde jag vara PÅ TOPP.
 
idag har jag druckit sju liter vatten(pga måste enligt läkare hålla mig ordentligt eh återfuktad?), fyra koppar kaffe osv så har gått på toa 304 ggr. det är det mest spännande idag + VEM ÄR JAG-analysen som vi gör i tema identitet. typ bra tema, jag tror. herrå puss

"tror du på slumpen?"

i fredags, den 8e, fick jag mitt livs första epilepsianfall. jag vet inte ifall det kommer upprepas, det vet ingen. men som ett äkta grey's anatomy-avsnitt åkte jag in på aktuten, fick en kanyl i armvecket och gjorde en skiktröntgen av hjärnan. låg inne i lite mer än ett dygn och fick lite minnesluckor hit och dit. 
aa det va kul.
 
gjorde tusen prover tusen gånger och inget farligt syntes i resultaten. och det återstår att se ifall det kommer göras någon mer uppföljning på det här än något telefonsamtal. 
 
men 6 månaders bilkörningsförbud i alla fall. förhoppningsvis kan det kortas ner till 4. men men. 
 
(obs tjockisar:D)
och jag tackar min skyddsängel hanna för att hon var med mig när det hände, tog hand om mina hundar, förklarade allt för ambulans- och sjukhuspersonal, eh räddade mitt liv typ. 
 
a bra då vet ni som läser detta. antar att ni är de som bryr er om mig osv. 
hörs puss herrå nu äre dags att börja carpa diem

tönterier

2008-06-19.  
 
06 jävla nitton. 
oddsen på att erik har den bilden ovanför sin säng nu? inte den jag fotat med min digitalkamera, såklart. men den som trycks upp på all tavlor.
 
älskar 06 jävla nitton.

__________________________
 
 
så hur ska jag göra detta då. hur ska jag klara av den jävla matten när jag inte ens kan höra vad jag tänker i det där klassrummet. var ju så pepp igen haha jajaj. behöver privatlärare för fan. 
 
annars funkar det bra *ta i trä* och aaa. tjo

THE TRUTH OR SOMETHING BEAUTIFUL

ibland vill man helt enkelt byta utseende. print från sannas tumblr
 
hoppas bara att denna bra måndag leder till att jag har en helbra vecka för förra veckan var haha inte ok helt enkelt. 
kom igen liksom

HAHA AJA LIVET PEPPARÅ

fick ett telefonsamtal när jag var på väg till skolan och svarade med ett argt "hallå" pga trodde det var bohm som ringde pga hemligt nummer.
nej men heeeej de ringde från ett jobb jag sökt. toppen jonna toppen.
 
och jag är kallad på arbetsintervju om en vecka och har redan börjat fundera över orsker till att andra personer skulle få jobbet istället för mig. bra shiet mm. 

ALL EYES ON US

bitches excuse me for not telling all about my fab life. har ätit typ två bananer idag dvs fucking crazy. 
hatar att blogga när jag inte har nya bilder. fuck you erik.
 
men eh. tjo emma watson men kollade mina arkiv också :p
 
3e februari förra året var en fredag. jag tog bilder på mig själv i biblioteket/redaktion 3 i skolan medan det satt några människor från lajvverkstaden där och en av de grät. "what would dumbledore do" tänkte jag.

ett år innan dess hatade jag spanska och andreas skrattade åt att jag var dålig. publicerade en novell på dagboksbloggen av nån anledning. dagen innan hade ålga lärt sig vacker tass. 


OCH. dog lite nu. på ett bra sätt.
den 3e februari 2010 skrev jag detta: "Jag vill göra en egen tidning till exempel. Eller en film. Eller ett teveprogram. Radio?"
och som av en händelse har jag mer eller mindre prickat av alla de där i dagsläget. (hur mycket älskar jag inte min skola för det?)
 
cool story bro tjarrå
 

RSS 2.0