GIVING IT UP, NOW YOU TAKE IT AWAY

lite såhär ser det ut inne i det där museet. radion står där jag mestadels sitter vid inomhusvistelse. mitt kontor, som jag sa till matilda idag. men det är inget kontor och hade jag ett kontor skulle jag inte säga det till nån.
gick vilse idag men tydligen går jag alltid vilse nu för tiden. idag var dock speciellt. jag gick i naturreservatet och sen hittade jag inte vart jag kom in. fick gå igenom en gård och allt möjligt, skrämma slag på lite får osv(ok det va dom jag leta efter hela tiden) men men ja. ingen såg mig och ingen skada skedd. 
jag går vilse hela tiden men det är väl helt ok för ibland måste man göra det för att i andra stunder kunna känna när man är på väg åt helt rätt håll. jag blev rödtonad i håret i lördags och det var kul och inte mycket annat med den lördagen var kul. aja hej

MÄRKTE DU NÄR VERKLIGHETEN VANN?

 
jag bet nyss sönder någonting i min mun och jag vet inte vad det var. hoppas det var ett ufo pga hade varit kul. bettan pratade massa om ufon idag och jag skrev ca 11 A4:an i word och älskar mig själv och att jag skriver så mycket medan rebecca läser om mötley crüe. just nu hatar jag caroline af ugglas och en hel del andra saker, hade bästa mötet på länge för några timmar sen och är en bergochdalbana av feelings. a hejdå lol puss nej mm
 
det där skrev jag förra veckan
idag ska jag lägga upp bilder 

den här boken är bäst. kär i boken. bästa språket nånsin. 
 
det här ser man  om man sitter på bänken utanför museet där jag jobbar 

det här är museet där jag jobbar

här går man in

det här är japankatten som bor i traktorgaraget. han har en tvilling och en mamma 


det här är min pojkvän

det här är min snigelkompis 

LOL

LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL

IS IT CAUSE I'M SMARTER OR IS IT CAUSE I'M WEAK


så jävla jobbigt det där med att välja diverse profilbilder ibland. det tar ett jävla tag innan man finner ett porträtt som speglar ens personlighet slash allt det där man står för. min twitter har varit bitter och nattsvart. nu blev den lite gladare och lite mer sommarjag helt enkelt. från min födelsedag. glad och lite haha-men-vafan? ni har sett den här på bloggen flera gånger tror jag. nu är den dock kraftigt beskuren och allt sånt där. @jonnalinnea på twitter. tja 

äter vaniljglass och blåbär. bästa. tydligen är det fullt med järn i blåbär. låter ju inte vidare gott men aaa är väl jättebra. i övrigt har jag intervjuat västmanlandstwittrare i två dagar nu. aaa det tog två dagar. nej hejdå

PEACEFULLY

haha är så kär i ed seriöst vill ba dö. sen är jag kär i emma watson på ewatson.devote.se också. och i matilda gustavsson(ja sorry matilda men kan ej sluta). i lina. i sophia som gav mig nummer till en gubbe istället för till josefin. "aej asså jag har ju aldrig kallats för lillan så det kändes som att det hamnat fel". jag är kär i rebecca pga hon pratar lika lite som jag. jag är kär i mina nya strumpor, min nya kjol och i eriks tröja. 
och jag är så jävla kär i att jag skriver igen. så jävla kär i det. 

HUMAN QUALITIESnär jag var liten ritade jag en egen värld. jag var smått besatt av fantasyböcker och hade bestämt mig för att göra en egen värld. jag döpte landet/världen/platsen till Almalia. och det var kartan jag ritade. med blyerts i ett block med lite grövre papper. jag gjorde en huvudstad och massa andra mindre städer. döpte alla nogrannt så att alla namn var fina och unika. ritade berg och sjöar och bytte namn på några städer för att ett visst namn lät mer som en hamnstad och ett annat som en bergstad. 
jag började skriva en berättelse som tillhörde Almalia. när jag blev missnöjd eller tröttnade på mina karaktärer rev jag ut min karta. vääääääldigt försiktigt. tejpade in kartan i en annan bok och började skriva nytt. tejpade med dubbelhäftande tejp så tejpen inte skulle behöva synas. 

JAG SAKNAR FAN MIN KARTA 

I DON'T DRINK LIKE EVERYBODY ELSE, I DO IT TO FORGET THINGS ABOUT MYSELF

jag är så jävla jobbig ibland. så jävla tyst och så jävla... tyst. 
ibland tror jag att jag blivit helt hundraprocentigt "jag" men ibland har jag en sån jävla lång bit kvar. 
OCH  jag är så jävla irriterande som bara låter saker vara. lämnar handduken på golvet trots att jag ser när den faller ner från kroken. lämnar tvättkorgen i mitt rum trots att den är fylld till brädden om inte mer. lägger inte in kläder i garderoben trots att det är mer kläder i rummet än i lådorna där. låter dammet ligga kvar trots att man kan skriva dikter i det. 

ligger i min säng i nya udda underkläder och trosorna stramar runt mina höfter och får mig att känna mig som att jag ska ramla medan jag går. JA JAG LIGGER NER NU MEN NÄR JAG GICK. kan på nåt vis inte andas ordentligt. andas tydligen med höfterna. 
 
HAHA aja vet inte. första jobbdagen och nu mår jag ju kaos:)  ska se på en film som handlar om 70talet och äta det äckligaste jag vet because I can och kanske gråta en skvätt för att jag vill. mmm japp hatar förändringar tydligen. 

THIS IS IT BOYS, THIS IS WAR

oh lord.
hej jonna. välkommen tillbaka. tack så mycket, tack tack.
tillbaks till civilisationen, som erik sa igår när vi skulle åka hem från eskilstuna. mm vilken civilisation.

mitt sommarlov är halvslut. en månads sommarjobb ute på ängsö ligger och väntar, start imorgon 07.00. glad som fan att jag ens fick jobbet. mennne. aa. osv.

i övrigt är livet fint. känner mig som en riktigt svensson som knappt klagar på det dåliga vädret. jag är nöjd ändå med sällskap och filmer, altanhäng och allt vad det är. aja vad skriver jag ens. puss och önska mig lycka till. mmm japp. 

SO TELL ME NOW WHERE WAS MY FAULT IN LOVING YOU WITH MY WHOLE HEART

 det är de vita husen med de klarorangea taken tillsammans med de gröna fälten och hagarna omringade av vita staket. klipporna som störtar ner i havet och småbåtshamnarna med tusentals master. flaggstängerna som ständigt firar den svenska sommaren och lugnet i trafiken. hästarna, korna och fåren som går på sommarbete. och vad det nu än är här borta som gör mig sådär glad på nåt vis.
det är helt enkelt inte hemma. och det är väldigt skönt.
 
det är svårt att skriva när man känner sig oinspirerad. för jag antar att det är det som varit problemet. tid har jag haft, men inte utnyttjat, osv.
just nu sitter jag i stenungsund. tio meter från en hästhage med fyra fuxar och en skimmel(mjo party innanför de staketen alltså). strax intill mig ligger springerspanieln pepsi och hennes dotter lillis. har äntligen fått träffa min syster efter 2 hela veckor ifrån varandra. och komma iväg från västerås igen. mjo grattis mig så att säga. hade jag inte haft mina bästa där hemma hade jag kunnat stanna i veckor. särskilt nu när vi hade översvämning och grejer igår. naw söt jag som rymmer i rätt tid. aja sova pga ny dag imorgon och ska vara riktigt cool och fiska krabbor. krabba krabbor. aej jag venne. puss från västkust
 

ONE LITTLE THING, TOO SMALL TO MENTION, BUT IT MEANS EVERYTHING TO ME

att rihanna skulle vara en fitta med att komma i tid och inte sjunga så bra visste jag redan innan. men att jag skulle gråta till regina spektors samson eller hoppa högt av lycka till christina perris arms visste jag inte. men åh jag dör av lyckan. gråtit, skrikit, sjungt med. bästa veckan med bästa människorna och bästa musiken. åh vill tillbaka framför scenerna igen. framför winnerbäck, timbuktu, mumford & sons, laleh, krunegård, melissa horn, kent, skrillex, rise against, rebecca & fiona, veronica maggio petter och daniel adams-ray, den svenska björnstammen, och labyrint och alla andra man råkade höra av  misstag. vill tillbaka till de enorma folkmassorna överallt, och framförallt till glädjen och kärleken. 

ungefär två och ett halvt dygn har gått sedan jag landade i min säng, med öronen fortfarande fyllda av oljud och brus. tröttare än jag varit på länge, men så glad att jag kunnat stå uppe på skrapan och sjungt euphoria för hela västerås. 
jag har hunnit med att gå på möte på vlt och tagit ett spontant biobesök med amanda. mycket mer än så är det inte. men det är ok för jag har semester. 

RSS 2.0