OM MAN SKA KRASCHA SKA MAN GÖRA DET RIKTIGT SNYGGT / PLADDER

jag tror inte alls att jag tycker om de här bilderna men jag lägger upp dem ändå. från 15e maj 2010.


slogs av en sån flashback i torsdags inne i stallet och det slog mig idag att det är 105 veckor sedan hästen försvann. om jag räknar rätt dvs. jag är fortfarande helt handikappad av de saker jag lärde in så stenhårt med honom. 
jaja för de 105 veckorna sedan var det alla nationella i nian som var frustrerade och nu har jag precis fått G i nationella i matte b.
woopwoop jonna ja tack alla fans


105 veckor haha. så jävla krångligt det där med minnen. hur noggrannt är det egentligen? ska man grina och minnas fina saker eller ska man leva i nuet och skratta åt det som är? pga vissa saker minns man så lätt men andra saker säger det bara poff om så är de bortblåsta.
mina ögon kan inte fokusera så jag ser knappt vad jag skriver. jag går klädd i bleka kläder och hoppas att jag ser somrig ut.
om 3 veckor har jag varit 18 i snart 2 dygn och nästa tisdag börjar jag mitt sista sommarlov. lite så mår jag just nu.

DET VAR DÅ MIN VÄN, EN GÅNG FÖR LÄNGESEN


ungefär det här blev det i fotoväg medan jag firat min johanna i helgen.
jag vet inte men av någon konstig anledning brydde jag mig mer om annat.
dansat fram med fina människor osv. fin helg för fina johanna.

TELL ME WHY YOU'RE CRYING MISS AMERICA

försökte att tycka om kardemummabullen. försökte att bara dricka en kopp kaffe. försökte att inte halvdö åt vackra bilder. försökte att gå en långsam promenad. aa.

jag vill ha fler hål i öronen och sjujäkla mycket längre hår. vill gå i klänning hela dagarna. naej. vill gå i kjol. vet ej vart min draperade, vinröda kjol är. men men. 
vill vara sån som startar dagen med smoothie. va man inte  en sån jävla sengångare på morgonen kanske det skulle gå. lol vårruset imorrn

BISOLVON ; BRUTALT BLEK OCH BEDRÖVLIG ; BIRDS

i övrigt har jag halvtränat för första gången på typ 10 dagar, efter att ha medicinerat mig lite smått. känt mig brutalt blek och bedrövlig och träffat the lovebirds och tagit en fika med dem på kajen. trots allt klädd i kjolen jag favoriserar, barbent och jag som hatar fötter gömde dem hela tiden förutom fototagningen i både strumpor och converse. lovar.
systrar i jeans visas på femman och den är väl alldeles för fin för att vara så ful som den egentligen är. nu grillar vi här hemma och ska tydligen umgås innan maten. hahahahaha hejdå

ATT VARA FEL ÄR SÅ RÄTT ; DE KOMMER ALLTID VILJA KÖRA ÖVER ER

hej alice b.

idag är en sån jävla fix-dag. jag utplånar armé akné strax efter att ha tömt mig själv på ett vattenfall av slem. halsen korkar upp sig själv men näsan... AEJ SPYREFLEXERNA. så småningom ska höger och vänster ögonbryn bli så gott som symmetriska och de kortaste av naglar ska bli färgade. morms och morfs ska hit och med det ska ett helt hus bli felfritt. jag har en novell bakom örat som vill ut och en oavslutad som är fantasifri. nåväl.

I CAN TASTE THE TENSION LIKE A CLOUD OF SMOKE IN THE AIR

jag tror att det är fint väder ute. jag vet dock inte. orkar inte titta ut genom fönstret. 
regn hade jag hört. så det är uppehåll i alla fall.
vill inte veta om det är varmt och solsken. jag orkar inte röra på mig. skulle inte orka ta mig ut.
lämnade tvätt två våningar ner och jag trodde jag skulle avlida. 
jag. kan. inte. andas. 
kul liv. bad to the bone. förkylningar hjärta.

LOOK AT ME LOOKING MY BEST

hej det här är njäe jag orkar inte. pelin is writing after cosy-chilling-filled with hunger games afternoon and trying to reach jonnas home with some strawberries and ice-cream which i could arrive in 1 hour.mmh long story. o sen har johanna hennes pojkvän och alex kommit.vi åt middag mums mums..spelade spell o seeen nu äter vi delicious strawberries which are from hemköp just so you know and are about to have some serious deep-shit conversation soon. oki byebye amanda ska bli frisk tack puss hejdå

JAG SA ALLTID JA, SE VAD DET BLEV AV MIG

tumblrrrr
jag har varit vaken alltför många av de senaste 29 timmarna, men det gör mig ingenting. såg johnny depp och helena bonham carter och trots att det inte var tim burtons bästa film var jag nöjd ändå.
nu har jag endast lust att klunka kaffe för att hålla mig vaken, men nej just ja. halsbränna *:)*
samt vill bara dra ifrån det här äckliga vädret.
"då borde du nog skaffa ett jobb först."
"njaaaej.."

MAN LÄR SIG ATT DET ORDNAR SIG, MAN LÄR SIG ATT MAN KLARAR SIG

påminns om att det snart är skolavslutning och får lite panik över det. peace and love är trösten men efter det vet jag verkligen inte.

DU SKULLE SÄLJA DIN SJÄL FÖR ATT FÅ STANNA DÄR

jag vet inte vad det var som fick fågelfan att sitta kvar i trädet medan jag "smög" närmre och nämre ju fler bilder jag tog. man såg liksom hur obekväm den blev efter någon minut. den flög i alla fall argt iväg efter ett tag när jag flyttat mig själv och kameran till andra sidan. därmed gav den mig morgonens värsta och enda hjärtattack.
skolvecka igång igen och så jävla skönt att vi har vanligt schema nu och inget projekt eller tema. saknar att gå i normal skola ibland trots allt. snart sommarlov, bästbästa peace and love närmar sig. damn.

LET ME HEAR YOU SING ONE SONG, SING A NEW SONG

idag är jag lockig och ikväll firar vi alice.

STOCKHOLM'S COLD BUT I'VE BEEN TOLD I WAS BORN TO ENDURE THIS KIND OF WEATHER

hej! idag va jag i skolan fastän vi hade ledigt för nån i klassen hade fixat så vi fick jobba på valfri plats. bra va???<3
sen gick jag ner till stan och mötte erik och han tog ut pengar, sen träffa vi markus johanna och alex men alex drog ganska snart. asså jag skratta så mycket när han prata och ingen lyssna, hahahahahaha asså skratta ihjäl mig verkligen.
sen gick vi runt en stund och letade presenter till våra kompisar, men kan inte berätta vad, schhh hemlisar juxD. sen åkte dom andra till hälla och jag träffa amanda på cubus. så vi gick runt en stund i affärer och köpte typ en kjol och lite ringar och så :) jättekul verkligen! förutom att det börja regna då......
men ååå älskar mina vänner, världens bästa är dom <3
jaja nu ska jag titta på hannah montana och lyssna på onedirection, puss puss ha det så braa <3
p.s. ikväll ska jag på kalas!!!!!!!!!!!! :D

BÄSTA TIDEN, SKYMNINGEN, NÄR FÖRSTA STJÄRNAN TÄNDS

bästa med denna bild är att jag satt ju bara och vinka så blev det halvrock.
plus jackan såklart. beyond retro. mmmh.

astuffa dagar i skolan så är aptrött alltför tidigt. nej men för sjuttielfte gången. igår vare picknick på altaner och tjejsnack så det rykte om oss. livet som brunett och blondin.

kan ej blogga på beställning. kan ej det

JAG DÖR GLÄDJEDÖDEN / PEACE AND LOVE 2012


TILLBAKS TILL NÅNTING JAG FÖRSTÅR, TILL SPÅRVAGNEN OCH JANTELAGEN, TILLBAKS PÅ PROMENADEN

så stockholmsdag med mina fina tjejer. vandrade runt tills fötter och ben värkte, och nöjda och glada halvsov vi på tåget hem.
vi hann med weekday innan vi sprang hit på tre röda.
på söt hardcoreaffär hittade pelin denna :)
vi va söta å glada efter lunch på wayne's, i nya jackor båda två.
bästa butiksägaren i sverige. hon är amerikan. simple as that
dit gick vi tillbaka efter någon timme för att köpa mer skittles. "ya'll couldn't stay away?"
musikaffär där vi suktade efter fina album och biografier
hängde utanför riksdagshuset
det samma gjorde min favoritperson på hela dagen
fin dag, bra dag, valborg

EN TILL AV ALLA ANDRA NÄTTER, STOCKHOLMSNATTEN DRÄNKT I LJUS, DET ENDA JAG SAKNAR HÄR NU ÄR DU


drygt ett år sen, sedan dess återanvända ca 409059 gånger.


"VAD FAN HÄNDE IGÅR?"
jo, det var valborg, som skulle FIRAS. ni drack, ni drack mer, ni drack för mycket. och med alkohol i kroppen gjorde ni pinsamma saker. 

idag är det första maj. jävla maj. jag ska städa mitt rum och le åt att jag hade sån fin sthlms-dag igår.

RSS 2.0