DO YOU THINK WE CAN DANCE?


känner mig som hemma och dansar på väggarna. glömmer tid och är inte längre mörkrädd. det finns inget bättre

i veckan har jag fått ny chef. gått vilse på gryta och gungat på skolgården. halvgråtit åt martins tatuering och gått på linn och emilias vernissage. fått bästa boken av pelin och uttryckt mina känslor för den i klartext på twitter. på tal om twitter, blivit med svensk twitter. fått två artiklar publicerade i tidningen och ca fått en miniliten åsikt om den ena. blivit kallar loreen x antal gånger och spelat med. tydligen velat ha solsken och evighetsnätter och skrattat med min favvosyssling. flippat ur i avlångt kök och varit så satans glad.


imorgon är sista april och valborg. valborg när jag var 14 blev jag alkoholpåverkad första gången och valborg när jag är 17 kommer spenderas i stockholm med amanda och pelin och på kvällen ska pelin introduceras för begreppet "majbrasa". det blir fint

NU JÄVLAR ÄR DU FRI

stal bilden från jenny, brutalt fin

INGEN LEVER DITT LIV OCH LUFTEN ÄR FRI, DU ÄR GAMMAL NOG ATT TA EGNA BESLUT

jag stalkade en hare idag. inte för att den var förjävla snabb/feg eller för att den är superkamouflerad eller så. men

krunegård följer med mig in i natten och jag längtar till sommaren och oändliga nätter. jag vill somna på ängar med blommor omkring mig och drunka i poesi med melodi och nästan glömma att jag finns.

KORALLREVEN OCH VINTERGATAN

så vi överraskade amanda med fiesta. hennes ansiktsuttryck när det började gå upp för henne vad vi sysslade med var så priceless någonting kan bli, kanske bara den glädjen hon utstrålade timmarna efter som slog det.
fucking fantastic.

RUN FOR YOUR LIFE MY LOVE


pytteliten del av pyttelitens tjejs 19årsdag
och vi va lite extra fina och fräscha pga EN SPECIELL DAG JU och så räknade vi matte och satt i solen och va så glada. cyklade hem all smiling and stuff. 
ikväll äre fett med äventyr igen. och så. adjö

Å SÅ HAR HON BLIVIT NITTON ÅR TRALALALA

grätttizgrättiz säger jag till amanda med den här ungefär nu. jag å mina tavlor hit å dit. puss

YOU PUT YOUR ARMS AROUND ME AND I'M HOME

GLAD TJEJ PÅ MATTELEKTION pga så roliga dagar (där man tydligen går omkring hela dagarna med utsmetat smink. man ba thanks for telling darlings).
slutade tidigare idag (daniel hjärta) och nu väntar jag på att få åka och TRÄNA. 
sen att det just nu åt gideonsbergshållet är kärleksväder och åt malmabergshållet är krigsväder vill man ju halvdö. eller något. wtf-life. hej

ROSES ARE RED, VIOLETS ARE BLUE, I'VE GOT FIVE FINGERS, THE MIDDLE ONE'S FOR YOU

monday randoms eller hur man säger
botar min ilska på omvärlden genom att bli hög på det beroende jag åtagit mig. skriva en ny krönika om det? njaej plugga socialistisk reformism och skrika på klassen i debatten sedan. you've got this iron heart, good job sweetie/pelin. det kan man säga

I'M THINKING OF A NEW NAME THAT I COULD GIVE MYSELF, ONE DAY I'LL BE MYSELF, ONE DAY I'LL BE MY OWN

ca 0,1% av de skratt vi tagit oss igenom den här veckan.
pelin valde vykort att skicka hem till turkiet och jag har mått illa över hennes kommande hemfärd ett antal gånger. så har både jag och amanda valt samhällsinriktningen till trean. jag har grattat ny-öhm-ihopade par och hittat gamla vodkaflaskor under min säng. fikat med underbara kollegor och velat tatuera mig galet mycket plus färga halva håret i ungefär vilken färg som helst. börjat räkna i matte b igen och pussat på fint folk. min elit i livet så att säga.
fått skäll av chefs chef pga oexisterande anledningar och intervjuat piercare som gjorde konstig piercing på en som heter jennifer. målat läpparna svarta och klurat ut ett nytt vis att matcha min glitterklännig. hjälpt hanna att hitta fyra byxor/shorts som hon ur egen ficka betalade 14 kronor för, och börjat förbereda tönts födelsedag. halvgråtit åt amandas laleh-filmer och störtgrinat åt titanic. döskrattat åt pelins "någon åt frukost i samma säng imorse" och skrivit min första dikt detta år.  och så. fin vecka tror jag. fin.

HONESTLY I THINK YOU'VE LOST YOUR MIND

A MEN ROLIG KVALITET. http://inthecomet.tumblr.com/ iaf osv hej
ligger i sängen, bläddrar igenom oändliga sidor på tumblr och lyssnar på gammal musik. mumsar godis och tänker på de kärleksförklaringar jag gav och fick igår. fina människor vi är. vänskapskär i så många just nu.

999 SAKER JAG ALDRIG SKULLE GÖRA, DOM VÄGS UPP AV 999 VÄRRE SAKER JAG REDAN HAR GJORT

min fot ser ut som en banan eller nåt. ja men fan vad kul.
jag älskar att cykla men hatar att luggen alltid ser ut som hejkomochhjälpmig när jag är framme. haft en awesome kväll och skiter i allt. engelska hejhej och så förvirrade blickar men vad gör man inte för sin favoritturk. gah finful vodka. adjö

AND THAT WAS BEFORE THE HURRICANE CAME IN AND STOPPED US


tjena / bitter tjej med svart läppstift
för det första så var jag i skolan från 10 till halv sex igår fastän jag var helt lektionsfri. amanda och pelin också, fy satan vad bra.
för det andra grinade jag åt titanic efter det på nya biografen så att ca allt mitt smink var borta. mmm ja för jag sminkar mig asmycket.
å nu sitter jag här, nedsvärtad och halvbitter men shake it off och sen har vi kul.

IF THEY CAN'T UNDERSTAND IT, THEN HOW CAN THEY REACH ME?



sitter i skolan utan plugglust. hade det som fan men nu vet jag inte. borde göra ett jobb om en timme annars dör vi. människor jag varit hemma hos passerar medan jag förblir obemärkt och två olika frida pussar mig i öronen. hyvönen och amundsen. fint

JAG SAKNAR INGENTING, ELLER JO

vi har hängt i soffa och glott på tjejprogram medan syster berättade om gamla ridläraren som velat "ha mig igen" osv och fan vad jag borde sova men huvudet vill inte alls denna vecka

DET MÅSTE VA PÅ LIV OCH DÖD OM JAG SKA GÖRA DET HÄR

sötaste

och jag läser samhällsinriktningen i trean. vilket gör att det blir väl ca likadant som i år. fast svårare. pepp much?

37 GRADER CELSIUS ÄR ALLTING SOM BEHÖVS

ungefär vad jag åstadkommit i fotoväg den här veckan. eller fotväg. haha nej men.
det har vart en ganska bra vecka. varit seriöst pmsig en hel del men livet som kvinna, vad kan man göra. gjort vlt-jobb och varit halvintresserad av att diskutera ideologier. haft himlen på naglarna och lett åt att paramore är så himla bra. förklarat för pelin att deras texter är min bibel ibland. och hon nickade förstående.
pelin ställde frågan "what is 'neger'?" på mattelektion och jag sprang 2 kilometer på 11 minuter. sett min syster överta bikinitopp jag fortfarande kan ha och överlevt fredag den 13e utan problem.

igår drog jag med amanda till eddie när erik ändå skulle dit. fjortisfest men hade ca bestämt mig för att ha the time of my life så vi undvek fjortisarna, höll oss i köket/på balkongen och hade fan skitkul. gjorde sönder en brassestol och erik och amanda städade balkongen helt frivilligt.
haha så bäst.

HERE WE ARE AGAIN, I FEEL THE CHEMICALS KICKIN' IN

vill mest bara visa hur söt jag är i håret idag, och berätta att jag haft ca exakt den helg jag ville ha. hur bra är inte jag då? mmm

BETTER THAN US

har sån crush på the fray just nu. har sån crush på ehm många just nu. jag ba ooh shit *vårkänslor*
aja ska ha en sån jävla fin helg nu. a hejdå

VAD DU ÄN HETER YOU'RE THE LOVE OF MY LIFE

varit lite rädd för den här bilden osv. men idag finns ju inte såna tankar osv.
botar allt med markus krunegård. asså t.ex. huvudvärken och tröttheten. mmm heido

ONLY A WORKOUT AWAY FROM A GOOD MOOD

"det är kontrasterna som gör det:)"
aja. det här lyssnar jag på medan jag funderar över livet, är nostalgisk, skriver ner lite jobb och halvläser om alla sorters ideologier.
är så nöjd över mig själv idag. vill inte ens berätta varför pga vill liksom hålla det inom mig och bli ännu gladare av det. typ så. happydance. adjö

WATCH YOU FALL APART CUZ IN THE END, WHAT ARE YOU WITHOUT ME?


bite my tounge. ankrar hemligheter och lyssnar på musik jag lyssnar på när jag känner mig mörk. klär mig så också och vill inte längre ha de plisserade, puderfärgade kjolarna som jag i andra fall finner så iögonfallande.

NO ONE DOES IT BETTER


välkomna tillbaka till mitt liv.

så himla ledig idag och tar tillvara på det allt jag kan. dvs sover tills jag vaknar, bästa frukosten och fan bäst av allt: vi har disney channel på prov på nåt vis. vet inte. skitkul iaf.
kaffe och skratt med päron och så en fin skrivstund på det. älskar när inspirationen ca äter upp en inifrån. jaja mer kaffe nu hejdå

DEAR GOD, MAKE ME A BIRD SO I CAN FLY FAR, FAR FAR AWAY FROM HERE


pussbild på mig och alex tagen av fina matilda
alex som fyller år på samma dag som mig och som jag pussat på så himla många gånger under våran snart 12 år långa relation.

så har en till vecka gått. påsklove osv. mm. 
bott i mina fina nyagamla jeans jag köpte för under 50-lappen för en vecka sedan. tränat både med erik, själv och med pappa. ätit lunch och middagar med vänner och sovit 1000 timmar. lyssnat på radio och mimat medan jag promenerat. lekt med fina klasskompisar plus hästar. fotat ingenting. gråtit åt film jag redan sett och sett hp flera gånger. dansat livet ur mig och gjort bort mig sjujäklamycket men hade brutalt kul under tiden så det kvittar. sett en grävling och en äckelstor spindel. och bitchat som vanligt och klagat en hel del och skvallrat som fan. och haft det bra och efter imorgon kommer jag tro att jag är fett redo för de två månaderna som är kvar av årskurs två men kommer strax upptäcka att nej det är jag inte.

NOW RUMOUR HAS IT SHE AIN'T GOT YOUR LOVE ANYMORE

i veckan har jag imponerats av cassandras hår och framförallt hennes mod. flätat in trådar i pelins hår till fin och randig fläta. skrattat åt hur singel jag är och människors konstiga uttryck. sett den enda film jag vet som skapats av pojke jag tycker om samt sett ett antal filmer om ideologier. längtat som en idiot efter stunden då jag för tillfället alternativt för en längre tid bor i new york. gråtit två gånger på en timme åt tv-serie och blivit väckt av valpig hund. intervjuat kille jag hånglat med samt en kille madde brukar hångla med. stått framför kameran vid väns fotoprojektarbetande och filmat pelins videoblogg och skrattat högt i den pga hennes turkiska låter som låtsaspråk. vunnit över pontus igen i plankan och blivit bjuden på middag. färgat hår som inte ville färgas och klippt och färgat hår som verkligen ville färgas. lyssnat på kents 999 och fått min favoritartikel publicerad på lördagsuppslaget. whatsappat med spanienvän och blivit sönderhaglad på väg hem från stall. och så vandrat omkring på inomhusloppis och köpt ett par jeans med himla konstig passform.

RSS 2.0