SEN KAN VI LÅTSAS ATT DET VAR DU SOM SA "JAG VILL ALDRIG SE DIG MER"

idag sjöng jag på bussen och en flicka kollade konstigt på mig

OLD BEAUTY, DU KAN NU DÖ

lördagen den 5:e september 2009 tänkte jag på ångest och skrev om det för första gången på bloggen. 
den 9:e december 2009 ville jag bli vuxen. 
31:a januari 2010 hoppade jag bana med kurre helt fantastiskt bra efter att ha åkt av vid första hindret/försöket, och dagen efter skulle anton följa med mig hem efter skolan. 
den 28:e mars 2010 tittade vi på ålga första gången och jag ville hellre ha den andra tiken. 
den 23:e april var valpen hemma hos oss, jag var sjuk, anton och johanna kom och hälsade på och sen åkte vi till culturen och hämtade boken jag fått min text inskriven i och min röda ros.
den 18:e juli 2010 funderade jag över hur klassen på KG skulle se ut. 
"Tror nämligen att jag inte kommer ha någon tid för att sakna folk när allt väl sätter igång. Viktiga människor håller man "automatiskt" kontakten med. De som det inte blir så med, är väl helt enkelt inte så viktiga.!"



idag, 28:e februari 2012 såg jag ut såhär och gick klädd precis som jag ville. långrandiga strumpbyxor, mockajacka och hela köret. 
varit på konstmuseet, stretchat på ett flexpass och pratat med typ alla mina bästa vänner.
sitter och läser gamla saker och är nostalgisk. hej mitt liv

I TRIED SO HARD TO ACT NICE LIKE A LADY, YOU TAUGHT ME IT'S GOOD TO BE CRAZY

ett fel närmare rätt. vårväder. noll kreativitet. träning. tappat kontrollen. skrattar. går för långt. laleh. nån annans utsida. skriker. tajmar mina blunda-ögonblick perfekt med de läskigaste scenerna. story of my life. knalliga läppar. twitter. kaffe i kolossala mängder. längtan. cykelturer. fattar ingenting. vet allting. who's the girl? så jävla glad.  emmylou. lana del rey. äcklfinnar och jävla snö som kom igår. förstående och oförstående människor. nu äre iaf flera plusgrader så kan typ skrattat åt livet. inga evillaughs för katter finns ändå inte i närheten. haha ok nu kom evillaughs ändå. back to basics. love my life. adjö

SING FOR LIFE, SING FOR JOY, SING FOR EVERY MAN AND WOMAN, GIRL AND BOY

NAAAAW SNEAKPEAK Å AAAALLT

efter sveriges mest hälsosamma dag (förutom ballerinakakor) så drar jag mot middag hemma hos pontus med bästa gänget. japp osv lalala hejdå

JAG SKA GE DIG ETT VAL SOM ÄR ENKELT ATT VÄLJA BORT

efter att ha flygit över hindren som om det vore självaste världscupen är jag pretty much jättehappy. 
det är så härligt att bara släppa allt och bara vara nåt annat ett tag. 
från botten till toppen på ett par timmar, hej älskar denna dag hejhej

GET RID OF THE GLITTER AND THE GOLD, PUT THE LOVE WHERE I FEEL IT



vårvädret. 
att vara utan söndagsångest.
bästa vännerna
djupa samtal man mår bättre och inte sämre av
den fina lönen
knallblå byxor
svarta hatten
och random jävla tågvagnar som bara står där några hundra meter bort

I KNOW I'M MUMBLING CRAZY HONEY, BUT I CAN SING YOU LOVE SONGS NOW

jag kikar på 102 dalmatiner på tv och blir nostalgisk. jag och mamma såg den på bio när den kom ut. haha fläckfebern på den tiden.


"men jag är dig evigt tacksam för den vimsiga och tossiga lilla dalmatinern. hon var högt älskad och saknaden har varit stor" skrev mamma till sussie för drygt 6 år sedan. då var det fortfarande solklart att vi skulle ha en till dallis. en vacker dag ska jag ha en egen.

sitter i vardagsrummet och fick ett sånt skrivsug att jag trodde jag hade ångest. så nu ska jag skriva. på mitt sätt. och inte som nån annan ber mig. ttyl

HE USED TO BE HILARIOUS, BEFORE HE LOST HIS SENSE OF FUN

hähä glad.

sedan allahjärtans har jag fått en puss på huvudet varje dag. jag har haft ett welcome back-moment och blivit kallad wannabe hipster. har dock i övrigt fått fina komplimanger och lett stort åt ingenting. och åt fint väder. 
jag tycker om det här. det mesta. jag tycker om så mycket.
(så länge det inte är blåsigt ute)


jag slutar snart. trots att jag fick gå hem vid halv två har jag suttit kvar i skolan. lyssnat på gitarrspel och tagit en liten nostalgitripp. även börjat skriva på examinationen. who am i, undrade jag lite när jag liksom ba jobbade på en sån här fredagseftermiddag. 
åh usch, den här dagen är så jävla vacker.

I'M THINKING OF A NEW NAME THAT I COULD GIVE MYSELF, ONE DAY I'LL BE MYSELF, ONE DAY I'LL BE MY OWN

började dagen med frukost med moster och kusin som är här och gosar med oss. kaffe och avokadohalvor. fortsätter med lalehs bästbästa album och långpromenad. älskar dessa sovmorgnar. sån fånga dagen-spirit över dom. tack som fan kgy. farväl

WHY DID YOU KILL ME

hehe aaa sitter å skriver dikt om olycklig kärlek, förskönande av döden och typ mystik osv. liv och jenny skrattar ytterst fult och jag vill bara gå och lägga mig igen. snor. hejdå

I AM A SORRY SUCKER AND THIS HAPPENS ALL THE TIME


"Förstår inte riktigt varför man ska ha en viss dag då man ska vara extra snäll och go mot dem man älskar? Ska man inte alltid visa uppskattning och hitta på mysiga saker med sina kära? Å andra sidan så kan man ju se Valentines day mer som en hyllning till kärleken, det kan jag godkänna. Men inte en dag då det ska skrivas kärleksbrev, ges blommor&choklad och presenter etc, utan det ska ske när man vill och känner för det, oavsett om det är en skiten måndag eller alla hjärtans dag :)"
skrev Frida Grahn
typ så jag tycker. lite. tyckers sällan att man behöver va särskilt gullig. hähä a hejdå

OH SADNESS I'M YOUR GIRL

du söt.
hahaha asså jag är så ledsen idag. bara grinar hela tiden.
lite trött - grinar
låtar är bra - grinar
vilma klänger lite för mycket - grinar
orkar inte äta mat - grinar
så jävla kaos i mina tårkanaler när jag är febrig.

ALWAYS HAD THE FEELING WE WOULD DIE YOUNG


JAG ÄR INTE BEREDD ATT GÅ ÄN

det blir inte alltid som man tänkt. idag är jag halvsjuk och laleh får göra mig sällskap. har inte tid för sjukdomar förfasen. kämpat emot i flera dagar men nu brast det visst. imorgon tänker jag dock må bra igen.

VÄRLDENS TÖNTIGASTE

och fjolligaste. 
"lol mkey hehe"

YOU AND I, WE WERE BORN TO DIE

sitter på golvet i mitt rum och dricker kaffe och äter mikrovärmda chokladmuffins. rummet är mer urstädat än det varit på läääänge. hela alltet har nån form av nyinflyttad känsla över sig. 

städat i x antal timmar och varje längre sträckning eller böjning får mig att kvida som en kvinna i förlossning. genomlider den värsta träningsvärken på år och dar. men det är fint.

lana del rey spelas ur konstigt placerade högtalare ikopplade i mobilen, ökar på den där nyinflyttade känslan lite smått.

osv.
ikväll är en sex and the city-inspirerad kväll hos elin med tjejerna inbokad. ey yo cosmo. adjö



RUTTNAR BORT I HÄNDELSERNAS VÄNTRUM

pepp å inget depp. kafé koppar och för mycket droger. tralala typ när vi va vakna nu brinner din tavla. hej å hej hälsotjej

DON'T COMPARE THE WORST IN THEM WITH THE BEST IN YOU

jag blev jag igen och inget annat. du blev du igen och ingen annan.
lyssnar på laleh och dricker mitt kaffe svart. skrattar och blir taggad igen och känner mig mammig. blir glad av komplimanger och undrar varför folk ens bryr sig. you look so cute.
å apelsin.

NOW AND THEN I THINK OF ALL THE TIMES YOU SCREWED ME OVER


vilma: han blödde näsblod i skolan idag.
mamma(pedagogen): typiskt tecken för stressade barn!
vilma: han va inte stressad, han stoppa en pinne i näsan.
dagens roligaste. smått speciella grannbarn

och nu sitter vi, jag och vilms, i tystnaden och knattrar på våra datorer. det här har vart den bästa måndagen på länge tror jag. himla himla fin. 

DU ÄR RÄDD FÖR STORA ORD, JAG ÄR RÄDD FÖR ALLT

krispigt är det. luften är krispig.

I THINK IT'S NICE TO WORK WITH COLORS, EVEN THOUGH I'M COLOR BLIND

asså guuuud,  jag ba went wild med kameran idag. mhm.


hur som, mysdag med jennz idag. fin lägenhet hon har. och den liksom passar henne.
avundsjuk? sällan.

nu sitter jag här halvfrusen i min takvåning med jamie oliver på tv i bakgrunden. smått kär i honom, han pratar så fint (jamie-citat i rubriken). och lagar så mycket mat. mhm.
på tal om det så ska jag snart avverka min typ åttonde måltid idag, sen drar jag och leker med lilla erik. kläddiskussionen är top notch idag. hej å hå

OM JAG BESTÄMMER MIG FÖR DIG

hej allipopa. svenska hits och mobilblogg. kvällens stora äventyr. pontus dansa med mig idag på friskis. kanske redan berättade. nu kommer limousinen

DON'T APPEAR TO CARE

nä men tjena. här hänger jag i för lång lugg och mössa.
trivs som fan idag. trodde jag gjorde ett once in a bloggday-inlägg men icke. ni måste ju få se todays outfit osv. 
hehe där rök alla läsare.


hur som helst är de här i byggnaden och lajvar sig och skrämmer livet ur mig. trivs_inte_med_att_ha_så_mycket människor här. ok om de håller sig på bottenplanet. men när de ska inkräkta på skolan och sitta och titta på en man ba hehe naaaej du. go back to where you came from.


en tjej satt i soffan några meter bort och grinade och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. serri. vad gör man av en gråtande lajvare? finns det botemedel? what would dumbledore do?


the fray hur som helst och får ont i kroppen för de är så freaking bra.


sen är nr 12 på min blogglek vem jag vill byta liv med för en dag. och just nu i detta kalla land är det fan matilda gustavsson. hon passar så freaking bra i mössa. antingen har hon det perfekta huvudet eller de perfekta mössorna. skiteri vilket. adjö

så jävla ironisk rubrik också - lol-inlägg.

DU VET MYCKET VÄL VAD DU GJORT MOT MIG

och jag går i dagar i tröjan du hatar. etc. mysdag och så vidare. sen ska jag träna och sen ska jag klä mig som jag gjorde när jag var ca 5 och fira nybliven artonåring. hörseller

TWO THOUSAND YEARS REMAIN IN A TRASH CAN

Ung glädje, John Bauers it-media-tvåor. fint som snus

YOU'LL LEARN HOW TO FLY, EVEN IF YOU DON'T TRY

kollar på pontus faster pia johansson på tv4 film, och eh aaa, träffa ju henne i lördags, och gnager på apelsinklyftor. har en sån där fin dag igen. snabbt jobb - 2nd hand-shopping - promenader - fotouställning ikväll. så äre äckelfint väder dvs väldigt fint men snorkallt.
annars så försöker jag lära min sjukt efterblivna ålga att sitta, ligga, rulla runt etc men hon är alltför seg. selma däremot gör alla tricks i bakgrunden fastän man inte ens pratar med henne. toffelhund.

SOMETHING TO DIE FOR

"please don't"
man ba mmm
sen fortsätter vi såhär. 
inge glada över tacos.
nu ska vi få fika från skolan också.
behöver inte ens anstränga mig längre för att driva denna matblogg.
ba blir

DREAM A LITTLE DREAM OF ME

här hänger jag å jennsan 
lyssnar på vårat vackra radioprogram från i fredags
så nöjda så
aldrig mer läsa direkt ur ett manus, dock.
taco hej blobliblej

RSS 2.0