"DET ÄR INTE SÅ KOMPLICERAT SOM MAN KAN TRO, DET DÄR MED ATT HÅNGLA. DET ÄR BARA ATT GÖRA DET. SITTER I RYGGMÄRGEN"

yay tumblr.
 
och jag läser lisa bjärbo igen:  
 
 
ibland när jag tittar mig i spegeln får jag lust att bita mig själv i axeln. bara smaka, liksom. testa om jag är ens hälften så god som jag ser ut. ibland får jag lust att ge mig själven örfil också, men det är en annan sak. 
 
*
 
ÄR DET (bank) DET HÄR (bank) JAG VILL (bank) MED MITT LIV (bank bank bank)?
 
*
på kaffe & drömmar får man dricka kaffe i fina femtiotalskoppar och det är olika sorters pinnstolar vid varje bord. det är helt uppenbart för alla med åtminstone några intakta hjärnceller att det är hit man ska gå om man vill fika i den här staden. 
 
*
 
jag undrar: när blev fanny så här jobbig? när slutade hon sköta sin roll som bästa kompis? jag menar: är inte delar av poängen med att ha en bästa kompis till exempel att de ska stötta en och säga go, kompis, go, och vifta med pompoms när man gör framsteg i livet? det tycker jag. fanny har knappt ens kostat på sig ett enda hej(a) sedan jag talade om för henne att jag skulle hoppa av skolan. 
 
*
 
vad har man på sig när man jobbar på kafé, egentligen? jag stirrar in i min garderob. tänker; förkläde, förkläde, förkläde, men det känns inte som att det räcker riktigt. man måste väl kanske ha något under förklädet också? knivigt.
   till slut väljer jag grönprickiga strumpor, blå byxor, en kortärmad skjorta med stora blommor på och ett halsband med en stor häst som hänger ner mot magen. sedan sätter jag en stor rosett på huvudet och nickar mot min spegelbild
   det här blir bra.
   känns lagom. 
 
*
 
ska jag använda salladen till att stoppa något slags blodflöde? ingen vet. 
 
*
 
plötsligt faller allt liksom på plats. i ett enda slag förstår jag varför det har verkat så onödigt för mig att delta när alla tjejer omkring mig svansat runt den ena fjuniga muppkillen efter den andra fjuniga muppkillen och bara: hejälskamig! det räckte med en enda blick på isak så visste jag. alla fumliga händer jag valt bort, alla trevande hångel jag tackat nej till, alla ligg som kunde blivit - jag har samlat dem alla i en liten låda enkom för det här tillfället.
   för isak.
   den lycklige jäveln. 
 
*
 
älskling.
   HA!
   så jävla töntigt.
    vem, vid sina sinnens fulla bruk, kallar sin pojkvän för älskling så folk hör? skärper inte den där rått-tjejen sig snart så måste jag nästan börja tycka synd om henne. hon verkar inte vara den vassaste kniven i lådan, direkt. 
 
 

alltså döälskar den här boken och jag vet att den döälskar mig tillbaka för den har så fint tonläge när den pratar med mig och jag bara vet att den önskar att den var skriven av mig och inte av lisa men jag älskar lisa och aa hejdå

AND YEAH. PICTURES FROM THE PAST

 


HEJ MATILDA JAG ÄLSKAR DIG FÖR DINA KOMMENTARER ASSÅ PUSS
 
typ det som är bra just nu :)))))))

för ni vet när man är en sån person som inte har möjlighet till egen häst osv så man får rida på ridskola där allt är lite halvtaskigt, man har inte mer än en timme i veckan på sig att lära sig så mycket som möjligt etc etc etc.

ni vet när man varit förkyld i två veckor men de sista 4 dagarna taggat sönder inför just den timmen för det äntligen känns bättre.

så blir man omotiverat avkastad efter en minutpå hästryggen. på grusplan nära brunnen där sanden ligger stenhårt packad under gruskornen och mmm tja :)  vill hugga av halva min rygg. hejdå
 

A MAN OF MANY CONTRADICTIONS

 

a men ca hela min vardag förra veckan. då när jag va lite vuxen och bodde hemifrån osv osv. ikväll är jag långt ifrån vuxen. äter vindruvor och tittar på fångarna på fortet med mamma. fint

GHOSTS THAT WE KNEW

Hösten är här. Den ruttnande hösten. Allt det fina verkar försvinna nu och kvar är mest det bruna och fula. 
Med hösten kommer mörkret, och med mörkret kommer alla funderingar. 
Den senaste veckan har varit fylld till bredden av dom.

Jag funderar över personlighetsbyten, stilförändringar och livet i allmänhet. Små tankar om hur jag ska spendera första dagen av mitt höstlov, stora tankar om vad jag måste ha åstadkommit i mitt liv för att våga dö. 
Jag är så sjukligt rädd för döden. 

 
Skrivet för 11 månader sedan. Aa fett. 
 
ÄR SÅ JÄVLA TOM PÅ ORD. har ingenting annat än gammalt att dela med mig av. panne lite. vill till italien nu men aaa en månad kvar. om vi ens åker panne panne panne aja hejdå 

HOPPÍPOLLA

jag behöver fan en stor helvit lägenhet med ett trappsteg i sten upp till porten, så brett att man kan sitta på det och folk kan gå in och ut ur porten samtidigt utan problem. den kan ligga hur högt upp i huset den vill men högre än 3e våningen kräver hiss. och jag vill kunna titta på folk genom fönstrena så kanske inte så jättehögt upp för vill se ansikten och inte bara ovansidan av deras huvuden. och allt ska vara vitt vitt vitt med lite inslag av gröna växter och andra detaljer i fina färger. men just nu ser jag bara vitt och växterna. och golv. jävligt mycket golv

BABY CAN YOU SEE THROUGH THE TEARS

- vad fan är ens tårar och vad fan är ens regn

- hemlighetskyssar i svarta nätter
längtande armar i desperat omfamning

 
- skrattar med lögner

- det vackra med ensamheten
smärtan i tystnaden

- hjälp mig för jag vet inte hur man lever

 
- det är ungdomens illamående

- vi har inte kunskap i ämnet
vi kan ingenting
vi vet inte hur man gör
men vem bryr sig
 
BRA att jag är en sån jävla poet. glömt allt jag någonsin skrivit. och upptäckte nu.
flyttat hem. kul liv nej? aja imorgon är vanlig söndag fucking äntligen

THINKING MAYBE YOU'LL COME BACK HERE TO THE PLACE THAT WE'D MEET, AND YOU'D SEE ME WAITING FOR YOU ON THE CORNER OF THE STREET

haha asså <3
 
aja bor i stan nu. första natten avklarad och katterna lever fortfarande. yay grattis. 
i fredags var det bästbästfirade av joshua och igår var vi brutalt busiga och idag är jag tydligen på väg att bli sjuk. har dock ett ridpass att ta mig igenom hehe får se hur det går aja hei.

SIX DEGREES OF SEPARATION


lyssnar på the scripts nya album(<3) och myser över hur livet ser ut just nu. allt är fucking cp bra. jag är fucking cp bra. alla andra är fucking cp bra. och jag har en fucking cp bra helg framför mig. börjar med frisörbesök, dejt med malin och uthämtning av lägenhetsnyckel. bästbäst om jag lyckas bo i stan i en vecka från och med imorgon kväll. mmm livet <3  helt ute ur min övergångsperiod/höststartsdepression känns det som. gah

IF TODAY WAS YOUR LAST DAY AND TOMORROW WAS TOO LATE

aja. glitterklänning. och sen bombarjacka och converse. sen äre fan dags för daughtry och nickelback i globen snart. ser jag ens glad ut? nej. men är fan det. nästan nervös. aja. hej

WOULD HIDE AWAY AND FIND MY PEACE OF MIND

det är måndag och trots huvudvärk är jag glad idag. utvilad efter lugn helg i guess.
imorse klev en fin liten arbetarkille upp för min trappa till ytterdörren och knackade på. i mjukisar, fult hår och utan bh under t-shirten öppnade jag och ba hehe. varför är de mest attraktiva arbetarna hos oss tidigast på mornarna? vet ej hej.
igår red jag största hästen någonsin. träningsvärk i rygg och mage men det var roligt. hängde med så gott jag kunde i det där 5-meters galoppsprången. aja.
fredagen är happily ever planerad och från och med lördag har jag ansvar över 2 skygga katter. gu va spännande. livet yay, heh bye 

GET TO THAT SNITCH BEFORE MALFOY OR DIE TRYING, HARRY, BECAUSE WE'VE GOT TO WIN TODAY, WE'VE GOT TO

vi var ute och kikade på hösttecknen igår. det är inte så fina som man kan tro.

selma va söt iaf. OCH!!!!! : HON FYLLER FYRA ÅR IDAG GRATTIS GRATTIS 
 
den andra hunden väckte mig imorse och nu ska vi ut på pw med hanna och dogge. yay bye

CARAMELLNÖRDVARNING

men det här är fan tecknet på att vi är kompisar. precis som orden "har du nån facitbok till den här hästen eller???" var gårdagens tecken och jag ba "mm!" men delade ej med mig av svaren pga alltför komplicerat. hur som. skrattade lite när jag såg de här stallbilderna nyss. visste inte ensatt de fanns men detta är en kort bildserie som visar lite hur vårat liv ser ut. typ "en vanlig diskussion mellan caramell och jonna"

1a bilden. vi gosar lite i spiltan. borstar lite. kliar lite i nacken. hon bryr sig inte så mycket. kikar på annat. är nöjd.
2a bilden. jag har förflyttat mig till den o så farliga högerbogen. hon vaktar den som en hök, och jag förhandlar lite om tillvägagångssätt. vill ej bli biten eller sparkad så att eh. aa. bra.
3e bilden. aej ingen överrenskommelse. caramell blir arg och slåss lite och jag *keepar mitt calm* men blir lite trött på att hon alltid ska tjafsa. 
4e bilden. jag är trött på livet och hon säger *förlåt hehe glömde att det va du* och puffar mig sen i magen med mulen och sen är allt frid och fröjd vilket 329082409483 tusen bilder kunde ha visat men hanna fotade bara när caramell kissade. speciell fotograf:)
 
 
 
 
för övrigt: getviagra.now har mejlat mig personligen. ja oki. 
 

THIS LOVE IS KILLING ME BUT YOU'RE THE ONLY ONE

 
När jag gick i nian panikgrät jag till Daughtry, dämpade min ångest med Daughtry och blev återigen pepp på livet med Daughtry. Sen dess har jag fallit tillbaka till dem lite då och då, i ungefär samma slängar som The Fray och Nickelback. 
De tre har alltid hört ihop för mig på något vis, Daughtry och Nickelback lite tajtare än The Fray, som är lite på annat sät. Och nu är Daughtry förband till Nickelback i Stockholm den 12e. Och Erik bokade idag biljetter till den konserten. 
Jag är rätt så glad, om man säger så. The Fray ska jag och Linnea se. Nån gång.
 
 
AEJ ASSÅ DAUGHTRY OCH NICKELBACK mmm puss va bra. till och med mamma ba "Men åh, vad kul!" och jag ba MMMM DET ÄRE!!!!!!!!!!!!!! <3
 
i övrigt flyter väl livet på, jag är lite yksinäinen men det är ingen fara. ciao 

DET ÄR DET MAGISKA TÄNKANDET MAN BEHÖVER FÖR ATT KLARA SIG

aej det här med september hörrni.
sensommar,
förhöst.
jag vet inte vad det är.
som att man glider omkring mitt emellan två ställen och hör varken hit eller dit. 

på nåt vis brukar ändå september ordna upp sig och jag tror jag brukar tycka om september. eller om det är oktober minns ej har ej så bra minne aja.

joråmensåatte. vad jag gjort för världen idag? räknat matte i en hel timme. och inte ens det är ju att göra något för världen. för omvärlden. nedbäddad i sängen sedan klockan sex och mer än så blev det inte. jippi

HAPPYDANCING


ok såhär glad var jag när jag var tillbaka på rätt hästrygg efter 2 veckor. och caramell såg väl inte ut att lida hon heller?
men sen började visst allvaret och hon blev en jävla kärring. skrattade så mycket när jag såg den här bilden. lycklig much nej? 
vi kom i alla fall överrens om vem det är som bestämmer efter bara några sekunder, och sedan såg allt ut såhär och vi lekte världsmästerskap. det gick lite snabbt ibland men jäklar vilken balans vi fått. mmmmmm puss
GLADA 

ALL AT ONCE THE CROWD BEGINS TO SING

 

FIRST YEARS AT HOGWARTS ARE GETTING SORTED RIGHT NOW... AND YOU'RE HERE. TRAGIC.

jag var uppriktigt ledsen imorse när jag påmindes om att Hogwartsexpressen lämnat Platform 9 3/4. lite senare byggde jag globen och sommarstockholm av äggskal och annat. såg snow white and the huntsman och förälskade mig i ännu en hemsworth-bror. 
för ett år sedan pysslade jag med bilden ovan. fast besluten att så småningom pierca den där jävla näsan. vid senare tillfälle gav andreas mig väl uttänkta stylingtips, beroende på om jag skulle pierca näsvingen eller -väggen. inte förrän för någon månad sen beslutade jag att inte pierca näsan. 
och fortsättningsvis då, denna dag. såg kameler jogga omkring där jag för något år sedan stod och stötte kula bakom skiljeboskolan under hundratals idrottslektioner. log sedan åt varenda människa jag passerade resten av vägen hem. ikväll ska jag på inflyttningsfest hos någon jag inte känner men det kommer nog gå bra hehe aja hejdå

RSS 2.0