CARAMELLNÖRDVARNING

men det här är fan tecknet på att vi är kompisar. precis som orden "har du nån facitbok till den här hästen eller???" var gårdagens tecken och jag ba "mm!" men delade ej med mig av svaren pga alltför komplicerat. hur som. skrattade lite när jag såg de här stallbilderna nyss. visste inte ensatt de fanns men detta är en kort bildserie som visar lite hur vårat liv ser ut. typ "en vanlig diskussion mellan caramell och jonna"

1a bilden. vi gosar lite i spiltan. borstar lite. kliar lite i nacken. hon bryr sig inte så mycket. kikar på annat. är nöjd.
2a bilden. jag har förflyttat mig till den o så farliga högerbogen. hon vaktar den som en hök, och jag förhandlar lite om tillvägagångssätt. vill ej bli biten eller sparkad så att eh. aa. bra.
3e bilden. aej ingen överrenskommelse. caramell blir arg och slåss lite och jag *keepar mitt calm* men blir lite trött på att hon alltid ska tjafsa. 
4e bilden. jag är trött på livet och hon säger *förlåt hehe glömde att det va du* och puffar mig sen i magen med mulen och sen är allt frid och fröjd vilket 329082409483 tusen bilder kunde ha visat men hanna fotade bara när caramell kissade. speciell fotograf:)
 
 
 
 
för övrigt: getviagra.now har mejlat mig personligen. ja oki. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0