nu e jag din yo

och jag är så pirrig i magen hela hela tiden (kan va magkatarr också, en vet inte)
 
men det är höst nu. eller. jag har gått in i hösten nu. med jackor och halsduk och kängor.
erik ba VARFÖR HAR DU SÅ MKT KLÄDER PÅ DIG igår när jag satte mig i bilen och jag bara eeeeh. vill:(
 
tror jag kommer romantisera kyla och *friska norrlandsvindar* så mycket detta vinterhalvår då det inte blev så mycket det nu senaste gången det bidde denna årstiden.
 
har ju kommit att älska hösten så mycket. den är så avslappnad. en behöver inte visa massa hud hela tiden och behöver inte heller gå med mungiporna vid öronen hela tiden heller. 
 
så jag har släppt sommaren redan och det behöver väl inte ni göra riktigt än men iaf. jag tänker ändå maniskt börja dricka te och äta kanelskorpor. gå i stickade tröjor varje dag trots att armhålorna blir så varma och ledsna än så länge. och jag tänker snöra på mig kängorna, klampa i vattenpölarna och fortsätta inbilla mig att rönnarna börjar bli lite röda i lövkanterna. sno halsduken ett extra varv runt halsen trots att de där tanterna 40+ går i naturvita shorts och t-shirtar fortf.
 
women it's under 20 plusgrader skyl eeeer. 
 
 
hehe.
 
och grattis ni som börjat plugga
så fett och modigt av er.
 
en annan ska börja barnvakta *professionellt*.
 
och så flytta hemifrån lite grann.
för att återkoppla till det där med pirret i magen. (eller magkatarren)
 
kram.
 

assssso

 

semester

har givit mig själv en veckas semester. EN VECKAS ROADTRRRRRRRIP.
aaa förutom idag när jag ju jobbar 11-21 ehehe. 
 
OBS att alltid börja "sovmorgnar" med frukost som innehåller 340 kilo örtsalt på tomatmackor och så 3 koppar kaffy. behövs när hösten smyger sig på. som den ju gör...året om
 
 
(höstshopping i veckan, höstshopping som e den beeesta)
 
(lol.)
 
 
aja.
ska krama på mina gamlingar idag för de blir så glada när jag kommer och jobbar hos dom. jag ger alltid mest efterrätt, stänger dörrarna så fort det blir en aning svalt plus spelar musik och ger konjak till de som behöver sånt. 
   det är viktigt.
 
 
a hej
 
detta va en annan roadtrip.

vingar

som en lyxig lyxfru deluxe har jag gått runt här i kort svart klänning och silverörhängen och lagat mat, bakat, städat, lagt hårinpackning, tittat på mina bästa serier och till och med jag vet inte, rensat garderoben.
kräks lite på mig själv men så har man ju tagit sig igenom ännu en dag hipp hurra.
 
nästa vecka har jag semester (efter att jobba 11-21 på måndag men det är väl fet uppladdning).
 vi åker via gränna ner till varberg och så spenderar vi helgen i falkenberg och dricker falcon och ser min livspartner eric gadd på olivias place. 
 ser mktmkt fram emot och ska försöka att inte ha ångest över att va ledig ahahah. hade 4 oplanerade dagar den här veckan, slet mitt hår till jag fick en till arbetsdag. (hann ha de där fyra dagarna i mindre än 20 h) 
 
jarå. 
 
herrrå.
 
 

så hamnar man här igen

 
men det är nåt med lediga dagar som göra att jag fastnar i köket (efter att jag fastnat i tv-soffan genom greys. private practice, desperate housewives. hell's kitchen och ellen).
har senaste timmarna marinerat fläskkarre, kycklingfiléer, lagat lunch till mig själv och så förberett för de två fantastiska salladerna vi ska ha till köttet sen. 
och det pappa bad mig göra? "köp fläskkarre till ikv". evigt överpretentiös. 
 
men liksom.
huvudet gick igång och jag ba mmmmmh mangoavokadohalloumi- samt fetavattenmelonolivsallad KOM IGEN
 
sen ska vi på utomhusbion som västerås stad har dragit ihop och TJA va mys det kan bli hoppas hoppas.
 
och så igår???????????++ har längtat foreverz efter de där sourcream&onion-ringarna som är estrellas ASFETA nyhet på tv.
 
det.äckligaste.jag.ätit.
 
dog av sorg
 
sen återuppstod jag
 
hejdå 
 
 
 

RSS 2.0