one person's craziness is another person's reality - tim burton

 
wen is dis? i dunno
 
dvs kommer ni ihåg vilket år jag va i alicante osv????? i don't så a herrå.
 
 
kul iaf.
the story continues.
 
skrattar åt mig själv för jag har börjat kolla på solsidan. haaaha jaja är på 3e avsnittet men i alla fall. ska seriöst och lojalt ansluta mig till the dark side. solsidan. aj aj jonna.
 
jobbar på och jobbar för mycket igen. svårt att säga nej frågetecken????? jaja känns iaf givande. so much love som mina damer å herrar ger mig? trodde aldrig jag skulle bli bästis med tanter men asså serri de är bäst.
 
aja dubbelpass imorgon också, ett på hemmy, ett på guldy och sen kanske hångla lite i en biosalong jag vet inte. så a herrå x2
 
 
 
 

SKRIV

skratt skratt skratt
 
tjo bre va händer jao
 
här sitter jag å är fett ensam. äter en asgod pasta som jag lite sponant kokade ihop. har man pasta grädde och ost + typ vad som helst går det ej fel. det gör brara inte det.
.FETT e BRA.
 
annars då?
lever mycket ensam hemma-liv denna månad med erkaperka. jobbar på på äldreboendet med mina finska älskade tanter och gubbar, och så säljer jag smycken och presenter däremellan på guldfynd på hälla. det är kul och skönt att varva, dessutom fått besked om att jag får fortsätta på båda dvs skönt. fortfarande inga planer på att försvinna härifrån. miao miao.
 
 
 
hannas mormor annika var inne i butiken häromdagen och sen fick jag akut hanna-saknad. tagit ut den på att titta extra mycket på geordie shore. det hjälper faktiskt.
 
 
ohlala. 
 
jaja ska väl ta tag i livet och typ ta på mig en bh. klockan tre blir det lite schemaläggning på äldry och så ett jobbpass på det. 
 
asskumt att skriva här igen.
jaja
tooodelllloooooo

RSS 2.0