I'D DATE YOU SO HARD. THEN MARRY THE SHIT OUT OF YOUNAJS DAG OM JAG FÅR SÄGARE SJÄLV

och nej joshua såg inte ut som justin bieber idag. han såg ut som ett litet troll bara.

folk fyller år hela tiden hit å dit och det är ju lite tråkigt since it's almost christmas. hämtade ut min hähäbonus idag och har lovat mig själv allmänt bra saker.

FAKE EMPIRE


jenny var ju också med och lovade kameradagvarjedag.

vi har engelska men pratar svenska och facebookar och tigger kommentarer och gillningar. men vad gör man inte som fattig student? "eller som ni har att vänta er, fattiga arbetslösa", som pilen flinade igår. lol bror, chalalalala

HOW MANY TIMES WILL YOU LET ME CHANGE MY MIND


demonstration: storbloggarn

lovade mig själv att bära med mig kameran hela dan, varje dag. igår hann jag bära med mig den tills jag knäppt ungefär 3040(jaaaaa) bilder på mig själv och batteriet dog. idag drog jag fram den efter solen gått ner. jag är extremt bra på det där.

och man kan ju inte gå och lägga sig när man är på dåligt humör så jag gjorde helt enkelt inte det. lyssnar på one direction för de är ju så äckligt söta. eller typ 3. pallade inte låten förrän efter jag kollat videon cirkus 5 gånger. nu är den på spotify också.
och johanna lever ju
och sen ler jag åt erik och karin bylund och massa grejer och jag ba nanana häpi och hela livet va ett disco och oj aaa heidodå

IT'S TIME TO LET IT FLY


lol va coola ugnar (ungar)

allmänt produktiv och jätteduktig och belönas till och med med biobiljett för jag jobbar så mycket. workaholic here i come nananana BATMAN

...och nu ska jag visst träna också. jag är nog för bra för att vara sann

THERE'LL BE NO SUNLIGHTmessy is only charming

sitter hopkrupen i sängen och värmer mig med kopp kaffe nummer 2. igår blev mamma skrämd från vettet när hon såg att jag möblerat om. ska nog avboka mina små planer om att bli inredningsarkitekt ganska snarast.

idag hatar jag att jag älskar Grey's Anatomy. inte bästa bilderna av sjukhus att bära med sig när johanna snart ligger och ska bli uppcuttad.  (dvs, de kommer hitta nåt djur där inne i höften, eller helt plötsligt har hon cancer, eller spyr blod utan anledning, vaknar upp ur narkosen, läkarna bråkar, det blir skottdrama... I could go on forever).
jaja, koncentrationen idag då = top notch

CUTTING UP ALL THE PINEAPPLES SCREAMING SPONGEBOB WHERE ARE YOU


såg väl ut typ såhär för ett år sedan?
nu är det bara nästan varmt och jävla berit och åke eller vad det nu är flyger runt runt. men jag är typ nöjd. ingen snö till mig tack. (bara typ i två veckor precis runt julafton och nyår för så måste det va)

sen att jag inte har den minsta lilla julkänslan i min kropp. förra året kom den typ i oktober och jag var trött på julen innan andra advent typ. kväljningar när jag drog upp stjärnan igår. öronkramp när "all i want for christmas is you" med måns och agnes spelades på radion. DET ÄR INTE FUCKING JUL.

IT'S NOT COMPLICATED


låten? nje. videon? JAAAAA


men ja. det svider och sticker lite grann ungefär där alla revbenen börjar/slutar, där i mitten nånstans.
och ja. det är lite jobbigt att leva i den där lilla ungdomsklyschan som vilken ungdomsroman som helst handlar om.

jag skulle kunna skriva en sån fantastisk krönika just nu. slänga ut dessa tankar över ett word-dokument och sedan låta den bli publicerad, läst, kritikerrosad. skulle till och med tjäna 220 kronor på det.
seriöst. den skulle vara så grym.
om jag kunde underteckna den med "Anonym" skulle jag göra det.

nu räcker det med att falla tillbaka i gamla "oj kolla hur jag mår"-vanor och skriva ut det lite halvdolt såhär på min åh-så-kända-blogg.
det är ju inte det att jag mår dåligt eller är ledsen.
det är bara att det är en sån jävla klyscha.

YOU GAVE MY LIFE DIRECTION


så dutti så.

drack mitt nybryggda kaffe så fort att jag började svettas
skriver allt som oftast hormail istället för hotmail när jag ska logga in
man ba ja tjena

har ställt fram adventsstjärnan igen.
fml

typ tog en roadtrip igår sen somna vi allihopa till no strings attached.


MAN MÅSTE SKINA, SÅ ÄR DET BARAjag har klappat en bebisgris idag. jag sett kidz rulla in under traktorer de kunnat typ utantill. jag har luktat som om jag hade hela den där ladugården inuti min halsduk. jag har blivit glad av folk jag saknat. jag har skrattat åt människor som är underbara. jag har fikat med fina människor. jag har ätit thaimat två gånger. jag har lyssnat på halvgalna historier. jag har varit imponerad över annans kreativitet. jag har varit smått kreativ själv. jag har kommit hem till glad familj. jag har varit allmänt jätteglad hela dagen.
hej om nån förstör min kväll det minsta lilla ska jag(eller nån jag tvingar) slå ner den människan så att den inte kan röra sig på sju år. aaa bra hej pusspusspusspuss


BECAUSE IT'S EASY

 
"virvlar runt i ingenting och ler lite smått åt hur dumt det här egentligen var. dumma idéer. men nu är det gjort och utan botten eller tak kan jag inte heller skadas och istället blir det drömmar om någonting som inte finns, trots allt glitterregn inifrån."

måste lista ut hur jag ska ta mig upp ur sängen imorgon bitti. vakna äckligt tidigt för att åka hemifrån äckligt tidigt. sala here i come. tack vlt <3 hej pappa väck mig imorgon. kommer aldrig flytta hemifrån. 


IT'S ALWAYS DARKEST BEFORE THE DAWN


töte

ta tag i saken-dagen. skrivit ett arbete två gånger. nu ska jag tjäna pengar och sluta fundera. först ska jag kissa och promenera lite. vad ska jag fråga frågar jag och lalala hej hej hej

NÄR SPÄNNINGEN SLÄPPER


västkustens nöjdaste.

jag är jeteblek å har tråkit hår. har en alldeles för varm säng om morgnarna men imorse var jag tamejfan ute på promenad redan innan klockan åtta. kan inte säga att jag hade gjort det självmant men kändes ju prima. som tack till mig själv tog jag bussen till skolan för första gången på länge. man får ju inte slösa på fettet, så att säga.
väl i skolan var det back to basics dvs jetedålig humör men det gjorde ingenting sen för folk räddar mitt liv. börjar få emma watson-ångesten som handlar om att man nån gång kommer mista nästan varenda en av de här som jag nu träffar varje dag. trodde aldrig att jag skulle känna den känslan, men årskurs 2 har verkligen varit alla två tummar upp. 
   tjenahejsan vem pratar jag ens med. tänker på dialekt.

ps. tack jeni

I KNOW THAT I'VE GOT ISSUES, BUT YOU'RE PRETTY MESSED UP TOO
Vi eter ånanas å gymer åss från fårliga menisker


IT'S JUST THE SIGHT OF YOUhelt vanlig måndag. skoja. den var inte det.
och ja WHATEVER. fråga om du undrar.

YOU LIVE, YOU LEARN, YOU LOSE, YOU LEARNhar agerat hemmafru en hel del den här helgen. och lagt allt som heter pinsamt långt ifrån mig för vad fan är generad för nånting egentligen? ooom igen och trots att jag sett ut som skit lyckades jag få komplimanger idag. and here we go again. milstolpe - check. och nu gör allting inte så mycket egentligen.

JAG HAR OSNÄLLA SAKER ATT SÄGA OCH JAG VILL ATT DU LYSSNAR UTAN ATT GÅskratt skratt skratt.

DON'T STOP (COLOR ON THE WALLS)idag är en fin dag. det är varken påskafton, finaste majdagen eller aroscupen. men ändå. november bjuder också på fint väder.

idag lagar jag musik och målar fotografier. instead of running around laughing all the time.
tjalala cluedo

HANDLE IThähähäh, hihihehe
skrat skrat skrat.
poff.
vem kom på det här med kläder egentligen?

små små steg. hemska telefonsamtal. stelnade personligheter. iskalla rum. oplanerade möten. livsfrågor. dödsångest. trasig musik. sömnsvårigheter. felaktiga uppvaknanden. förhoppningar.
(jag jobbar med det där, det är mitt handikapp)

ska till skolan om 2 timmar. le med folk som ler med mig och skratta med folk som skrattar med mig. prata hemligheter och inte hemligheter och dricka kaffe som inte är särskilt gott. och sen är det helg. jag är jävligt glad. har bara ett litet handikapp.

såg på ana ginas webshow igår när jag försökte somna. hanna hellquist var med och pratade om dejting och om att prata om allt. bra ju. för varför ska man inte prata om allt?
det är inte som att man visar sig svag. det är bara att man är ärlig.
sen kan man ju välja vilka man pratar med vad om. aldrig berätta sanningen för någon som saknar förmågan att förstå, som jag koncentrerade mig på igår.

ALDRIG MER SÄGA SANNINGEN TILL NÅN SOM SAKNAR FÖRMÅGAN ATT FÖRSTÅidag slog det mig att jag skrivit texter om ämnen som känns aktuella just nu. eller. ämnen och ämnen. men aaa. nytt och svårt och vet inte riktigt hur men hej hej kom å hjälp mig men ne wtf sovmorgon imorrn hej hej


WHAT DOESN'T KILL YOU MAKES YOU STRONGERtänker och funderar och känner inte riiiiiiktigt för att gå till skolan idag. kompledigt tack:P
fast sen tänker och funderar jag igen och kommer på att jag faktiskt tycker om min skola, människorna osv. inte så mycket krångel med dom hela tiden. snela och brå och krames lite hit å dit hehehe aaa ni vet aaaa så jag ska till skolan snart och hoppa omkring sådära som råbin säger att jag gör och oups jag gör ju verkligen så. hehehe aaa ne men dryg får man ju va. heido

OCH HÄR ÄR JAG MED ALLT DET ANDRA SOM GÖR EN MÄNNISKA HEL12 timmar i skolan idag. bra dag i huvudsak. end of story

"TAR DAGEN SOM DEN KOMMER, OROAR MIG INTE SÅ MYCKET"


en av alla miljoner låtar jag gillar men inte vet vad de heter osv

annars har jag ju tagit mig ganska lagom hårt i kragen och tycker faktiskt jag är rätt duktig.
alltid kan man ju bli bättre men vad tusan. lite tid måste det väl få ta.  
förjävla varmt att ha datorn på magen. aaaa så vare med det.

DOM SÄGER LIVET BLIR BÄTTRE NÄR MAN VET VART MAN SKA


bruselibrus. fikade/firade ju igår. med mormor och morfar och en snusande viktor. och jag smyckade tårtan. "det blir en barntårta" sa jag till mamma som blir 17+29 år imorgon.

igår var jag så trött att jag trodde att jag aldrig varit så trött förut. idag är jag nästan lika trött. avundas de som åker utomlands. ok inte ens 2 månader sen jag va grek. men ändå.


JAG KAN INTE BERÄTTA, FÖR MAN FÅR INTE TÄNKA SÅ


10

hej och grattis alla pappor men idag firar vi mamma istället hejdå

SEVEN DAYS OF TORTURE, SEVEN DAYS OF BITTER


la la la whatever
la la la it doesn't matterabstrakt bara. och det finns fina människor.

NÅGON GÅNG MÅSTE DU BLI SJÄLVja och sen var det allt annat också.
helger är bästa uppfinningen i världshistorien. kan man tycka.

THE DEVIL'S ON YOUR BACK BUT I KNOW YOU CAN SHAKE HIM OFF


varvar matteprov och kvinnliga ideal med att springa runt och krama söta människor. fredagseftermiddag i skolan hej

LITE KUL ÄRE JU.

faktiskt.

JAG DRÖMMER DRÖMMAR OM ATT ALLA FÖRSVINNER, EN EFTER EN


sötju. innan nian

jag hör havet i min kaffekopp och andreas är bäst fastän han är benig, omyndig och slåss hårt

KNOCKED ME OF THE GROUND FROM THE STARTvi letade efter sjungande polis och einstein. kom tvåa i att gissa charader. och jag och julia kramade fina josefin som kom cyklande så passande. och så har jag checkat av jobbgrejer och dansat rumpan av mig, och inte varit lika jobbig som igår.
jävla bra dag egentligen.


THIS IS NOT A PLACE. NOT YET AWAKE.


orkade inte skriva längre.

ibland vill man bara ligga i sängen och stirra i taket. gärna med bon ivers perth eller jose gonzalez' heartbeats i högtalarna.
(för vad gör man annars när man inte längre vill lyssna på barabarabara sitt favoritalbum? jag vet inte riktigt.)

GILLAR DE SOM DELAR MITT SYNSÄTT OCH FLYGER I MIN SFÄR


halv-random.
kretajävel.
kräftjävel.
inget problem i mitt lagom liv.
du har inte en aning.
tack hej fuck dig
lalala puspuspuspuspuspuspus

ALLTFÖR BRA


förjävla charmig undre bild. blev inte som jag tänkt heheheheeheheheheheheheh

tänkte va cool idag. sen var jag inte det.
sen kom jycklarna och var så äckligt roliga
jag skratta tills jag grät och slog på mina och andras lår som ett allmänt retard. amanda skratta lika mycket, om inte mer. vilket gjorde allting ännu roligare.
ah nä. vet inte när jag skrattat sådär mycket sådär länge förut

JUST SAY I DOdet är skönt att det finns andra som skrivit ord som man själv har så svårt att få fram. skönt att läsa någon annans erkännanden, det liksom lugnar.

FÖRMÅGAN ATT LÅTA TOTALT OINTRESSERAD


eller se totalt ointresserad ut. haha, unge. fan vad jobbigt med ascoola grottor, etc.

sitter med en blyertsfläckad hand och lyssnar på onerepublic. det är alla helgons dag och jag ska tända ljus på gravsten idag.

COLOR ON THE WALLS


High-five:ar mig själv för att jag faktiskt inte är så jävla tråkig.
Försöker lista ut vad jag gjorde för ett år sedan, men vi var visst jävligt hemliga just precis för ett år sedan.
Skrattar högt och pratar med mig själv.
Har listat ut vad räta-rader-längs-mattan beror på.
Känner besvikelsen över att Mammas Chokladbollar-burken inte innehöll några chokladbollar utan fula havreflarn. Finare än mina och Johannas svartbrända men ändå fula och äckliga.
Pappa kom hem med lunch en halvtimme efter jag ätit frukost. Vet inte vad det var han kom in med men jag är säker på att det luktade konstigt.
Ikväll är det Kreta-reunion och jag måste kirra fotoramen så att bilderna kan stå där och rulla fram utan att jag behöver peta på nånting.
Jävla krav alla har.
Fan vad VLT älskar Veronica Maggio.
Fan vad jag skriver när jag är ledig och ostressad.
Jävla fan vad jag svär och ja hejdå och aaa hej.

Å JAG LEVER FÖR IKVÄLL


stal Fredriks bild.

typ tack lanerva åsa och amanda och jenny för den här kvällen. maggio var grym och jag sjöng med så jävla bra och log så jävla mycket. lalala så nu har till och med jag förlorat min maggio-oskuld och allt är himla fint och ÅH KVÄLLEN HJÄRTA.

DET ÄR EN RIKEDOMhej
först när jag skrev hej blev det ben. ska börja hälsa på folk med ben istället för hej. "ben, hur äre?"
aja, anyhow.
jag är glad idag.
igår också, mestadels.
förmodligen glad imorgon också.
ben, jag tycker om mitt liv

SO I PREPARED A QUIZ FOR YOUstädade ett tag nu typ nyss. hängde upp nya klänningen i gardinstången och la övriga grejer i fina rader på mattan. jag vet inte varför jag lägger alla saker i såna här räta rader. men jag gör det medan jag städar. organiserat kaos om man vill kalla det för det.

jag har fotat väldigt ovärda saker i mitt rum med väldigt högt iso-tal. varit glad och arg och förvånad in i linsen och suttit jättenära spegeln och bländat mig själv. med mitt vackra yttre. mmmjodetvarså.

 jag har kopplat i högtalarna i datorn och märkte att jaha, det är visst såhär musiken ska låta. dumt att man nöjer sig med datorns högtalare ibland. eusch.

snart ska jag intervjua några killar och jag vet knappt om vad. har ni kul? ska jag fråga och ja ska dom svara och ja vad bra check check skriva skriva skriva.

äger veronica maggio-biljetten på riktigt från och med idag och från och med imorgon har jag också sett henne lajv. live. ok. bra.

hela tiden foster the people för ingenting är riktigt lika bra just nu. kanske någon liten låt här och där som typ the quiz med hello saferide men vet inte ens. och ja okej. maggio-låtar såklart.

"vem kom ens på det här med kläder?" frågade erik igår. vi skrattade tills erik grät i bilen och klappade som sälar åt allt som var tråkigt i skålkandetpåta. det var kul. det var det.

brb hökåsen. tja

SÅ kan DET LÅTAfick se lite kändisar. yanko ändå bäst.
osv osv lalala sjunge lite
och idag ska jag visst jobba. JA MEN GUD VAD BRAAAA
jadå. jag såg ju inte fram emot den hellediga dagen <3
moneypenny
hey

COME ON, HOLD MY HANDsenaste gången jag var i stockholm för att bara vara i stockholm.

idag drar jag och mysigt folk en sväng till stockholm. slapp till slut oroa mig för att missa huvudstaden helt detta lov.
glo lite på hus och lite på saker och lite på settman.
men först lyssna trettio gånger på foster the people's album och sen låtsas att jag är världens mest aktiva dogwalker. puss å kram.

RSS 2.0