THREE DAYS? THAT'S TOMORROW!

hej kidz.(jonnastyle)

imorgon kommer jag va hemma själv i sexton dagar. kommer alltså slippa folk som skriker på mig på morgonen och därav kommer jag försova mig varje dag.

annars så var det dexter season finale nyss och körkortsteori kan dra åt helvete.

sen tittar jag ju på hockey och hoppas jag vinner pengar på det också.

hejdå.

ps så städade jag och amanda eddies balkong helt frivilligt för några månader sen.
de va kul.
/erik

PLEASE TELL JOEY CHRISTMAS WILL BE SNOWY

 

vill flytta hemifrån så att säga.
 
här är man ju i vägen och kan inte äta det man vill och folk har migrän och jag stampar för ljudligt när jag går.
 
och folk tar mina kläder.
 
jag får folks kläder.
 
(folk)
 
men värst var fan när båda tv-apparaterna (lol på ordvalet) var upptagna, klockan var 21.00 en onsdag och avsnittet när man får reda på att det är george som är john doe i grey's. döden

YOU DON'T HAVE TO WORRY, THE PAST IS JUST A TIME

hej
 

söndag dvs borde göra en veckogenomgång. är väl dumt att jag slutat med sånt right? nej? aja
i måndags var jag glad på livet men såklart så fick jag/redaktionen veta att ung-sidorna ska bort. ung läggs ner. vi dör. 
och de tre dagarna som följde var äckliga pga trasig mage och allmänt trasigt och den här skolperioden är den tråkigaste vi haft sedan tema ekonomi typ.
och i fredags blev vi 4 månader gamla och firade med att glo på varsin serie. 
och igår var jag full och glad trots kaos. och idag har jag sett hungerspelen och gått 4 kilometer med johanna och pratat om ingenting. 
ÄH NEVER MIND HEJDÅ

READ ALL ABOUT IT

cyklade argt. fotade argt. 
 
godmorgon people. 
fin dag. fin jag. 
a jag vet inte. lördag. mumford. linnea. yay 

IF THE CITY NEVER SLEEPS THEN THAT MAKES TWO

aus. 
 
 
livet deluxe. mitt uppe i bekräftelserush på facebook naw. projektarbetar. ler åt leenden. glittrar. novellskriver because i can. 
 
hahaha får rebecca att ringa till fucking irland för att fråga om vi får använda pressbilder i skoltidningen hahah <33333333

GODMORGON BELLE, GODMORGON MONSIEUR

hej alla barn här är jag kul å se er kul å se mig också ja tack tack ja hej.
 
ska jag berätta vad jag gjort i helgen? ok. sett animerade filmer, lyssnat på musik från andra animerade filmer och ätit ostbågar. skönheten och odjuret och pocahontas nästan på repat, tröttnar aldrig. bästa livet puss

OBS VARNING FÖR SPONTANGJORD SÖNDAGSLISTA

DU.

Vilken händelse i ditt liv har stärkt dig mest som person?
Kan man ens välja bara en händelse? I så fall mitt gymnasieval. Hade nog inte varit så mycket mig själv ifall jag inte gått dessa hittills 2 år på KG. Så jävla mycket som jag lärt mig. Det har till och från varit ett helvete men är väldigt nöjd med hur det är just nu.
   Kanske annars att jag började rida igen efter flera års uppehåll. Så skönt att varje söndag kunna slippa tänka på allt annat och bara vara stalltjej. 

 

Vad har varit ditt livs största äventyr, hittills?
Hela livet. Att växa upp. Nej jag vet inte. Att åka TILT när knäna skakar. Att söka jobb på VLT. Att göra helt galna saker med vänner. Att köra bil. Att vandra omkring på broar 40 meter upp i luften. Att aa hehe.
    Nej. Vad är ens ett äventyr? Har inte gjort mina äventyr än.

 

HAHAAH ELLER JO. Min och Hannas kryssning när vi var 12. Alltså det hände så sjuka saker då hahahah och vi va så rädda och det finns inga ställen att gömma sig på för det är PÅ EN FÄRJA. Haha hade vi åkt på just den kryssningen nu och samma saker hade hänt – ”jagade” av full kille, fast i en hiss med två ännu fullare, nån kramade Hanna och sa ”tjena syrran” – hade det nog inte varit en sån big deal. Men våra 12-åriga jag höll på att avlida av spänning, stress och skräck. Herregu.

Vilken egenskap föraktar du mest hos dig själv?
Att jag har ganska lätt för att såra folk. Säga för mycket. Eller liksom, säga liiite för elaka saker liiite för tidigt i en ”bekantskap”, till exempel. Men kan bli elak när som helst. Mot vem som helst. För att jag är uttråkad, trött, ledsen, osv. Är säkert elak när jag är hyperglad också.
   Andra grejer är att jag inte kan låta bli att grina när jag är frustrerad – i fall jag inte lägger av med det jag blir frustrerad av ca direkt. Att jag har en förmåga att berätta jävligt ointressanta saker hela tiden. Kan sällan ta ansvar för saker jag gjort/sagt etc. Det är aldrig mitt fel osv.

 

När känner du dig sexig?
Sällan. Eller alltså klart det finns situationer när man ba ”ja nu jävlar” men inte precis every day business.

Av vilka anledningar gråter du oftast?
Av Grey’s Anatomy. Nä men när jag är frustrerad som sagt. Senaste veckan/veckorna (vet inte riktigt) har jag dock gråtit ganska mycket pga ca allt. När jag hade matte c, när jag lyssnade på krunegård, nästan precis när Erik kommit hit igår och jag inte var så ensam längre.

 

Vad skrattar du åt?
Sarkasm och ironi. Chandler i Vänner. Ålga när hon sover. När man cp-dansar. När människor gör bort sig, säger fel, gör illa sig. När jag är rolig.

 

Tror du på något?
Jag tror på återfödelse för att jag tvingar mig att tro på det. Står inte ut med tanken på att allt bara är svart efter man dör. Det går inte. Får ångest av den tanken och blir paralyserad, kan inte andas, panikar. Seriöst, jag är så jävla rädd för att dö.

 

I vilka situationer är du riktigt rädd?
När jag tänker på döden xD
   När jag inte har koll på människor i min omgivning. Vilka som helst. Jag kan vara riktigt rädd när jag sitter bland vänner, jag kan vara riktigt rädd när jag möter folk på gatan, så fort jag får minsta känsla av att allt inte står rätt till. Har sådana svårigheter med tillit eller nåt.
   Sist jag var rädd på ”vanligt” sätt var när jag åkte av hästfan sist och trodde han skulle trampa på mig och jag skulle dö:). Aaa exakt. Döden.

 

”OM...”

Om du bara fick äta och dricka (vatten räknas inte) 5 saker för resten av ditt liv, vilka saker skulle du välja då?
Kaffe. Spaghetti och pappas köttfärssås. Jordgubbar. Kladdkaka. Loka päron.
   Låter väl fucking rimligt? Från mig vars liv numera går ut på att äta.

Om du fick en övernaturlig kraft eller kunskap, vad skulle du välja då? 
Att flyga kanske. Tänk typ när man är trött på nån och ba ”åhhhh” *flyger iväg*
Annars att trolla som i Harry Potter, såklart. 

 

Om du var en maträtt, en färg och ett klädesplagg, vad skulle du vara då?
Tacos. Midnattsblå. Den perfekta klassiska klänningen.

 

Om du skulle vara föreläsare, vad skulle du föreläsa om då?
Självförtroende och självrespekt och sådana grejer.

 

Om du fick välja helt fritt, vilken utsikt skulle du vilja ha från ditt rum?
Alltså precis inom närmsta räckvidden skulle jag vilja ha en cykel- och gångväg där det alltid fanns folk man kunde titta på. Älskar att bara sitta och titta på människor och gissa vad de tänker på och vart de ska.
   Annars har jag ju sedan jag läste Klara-böckerna som liten drömt om hästhage, litet fint stall och en grusväg med björkar längs vägkanten.
   Eller Manhattan, Central Park. Eller Operahuset i Sydney. Eller så.

 

Om du var kändis på turné, vilka saker skulle du vilja att det fanns i din loge? 
Ljudisolering. Bekväma sitt/liggplatser. Stora speglar. Snälla lampor. Tropiska frukter. Jordgubb-limevatten. Laptop. Böcker med inspiration och pepp. Hundvalpar.

 

Om du fick äta middag med vem du ville i hela världen, vem skulle du välja då?
Den person som varit med om ashäftiga saker, är lagom attraktiv, frågar snälla frågor, inte tar för mycket ögonkontakt. Hen.

 

Om du fick åka tillbaka i tiden, till när skulle du åka då? Motivera.
Då när det inte fanns mobiler eller internet så man behövde ringa till hemtelefoner eller åka hem till varandra och man inte påverkades så mycket av andras liv pga dumma bloggar osv. Hehe den tiden.

 

 

SEVEN IS THE MAGIC NUMBER

 

Komponera en sallad med sju ingredienser: 
Grekisk gurka, grekisk tomat, rödlök, grekiska svarta oliver, grekiska gröna oliver, grekisk fetaost, olivolja. Haha alltså riktig grekisk sallad är det bästa i världen.

 

Nämn sju saker som utgör en fantastisk sommardag:
I Sverige?
Glädje. Sol. Jordgubbar. Klänning. Utflykt med fina vänner. Altanmys på kvällen. Grillad mat.

I typ Grekland?
Sol. Grekisk sallad till frukost(skojar inte ens).  Strandhäng. Promenader i gränder. Katter. Souvlakimiddag i en gränd. Vackra grekiska pojkar.

 

Vilka är dina sju favoritgator? 
Haha vadå gator. Kreta-gator.

 

Om du fick sju tusen att spendera i en och samma butik, vilken butik skulle du spendera dem i?
Skulle må dåligt av att spendera sju tusen i samma butik. A men säg Sveriges bästa second hand-butik så väljer jag den. Annars Monki. Forever trusting Monki.

 

Vad gör du helst dagar då du är sju-k?
Ser på tecknad film. Eller serier med halvtimmeslånga avsnitt. Bor i mjukiskläder och tjockt täcke eller syrrans mysfilt. Dricker te. Klappar på hundar. 

 

TYP... LIVET. 


Viken egenskap föraktar du mest hos andra?
Egoism och överlägsenhet.

 

Vad tycker du att vi människor skulle behöva mer av?
Fler timmar på dygnet.

 

Favorittid på dygnet?
Det är så olika. Ibland är det tidig morgon när jag vet att jag har en hel bra dag framför mig. Ibland sådär sent på eftermiddagen när man väntar på att bästbästa kvällen ska börja. Ibland är det sen, sen kväll när man slagit sig ner i sängen och tittar tillbaka på dagen. Men alltid de stunder när man inte gör något särskilt. När man bara känner att allt är bra.

 

Hur vill du leva som tant?
Aktivt. Vill va bästa tanten som reser mycket, går på yoga tre dagar i veckan, umgås med mina bästa tantkompisar och inte säger saker som ”nej den där jackan är jag alldeles för gammal för”.

 

Ditt drömscenario just precis nu?
Jag vill att det ska vara nyårsafton och jag ska sitta med min sambo i New York och äta thaimat framför teven istället för att va på Times Square ca.
   Jag vill iaktta en photoshoot till en artikel i tidningen jag är chefredaktör för. Även den i New York. Eller Sydney, Melbourne eller något sånt.
   Jag vill sitta på hästryggen i Australien med Hanna bredvid mig på annan häst och vi ska ba nicka till varandra och sen skritta ut över de där stora fälten och vara borta hela dagen.
    Vill snabbspola mitt liv ca. Uppleva allt det där som jag drömmer om.

 


YOU FORGAVE AND I WON'T FORGET

har bäddat om från blommigt till blodrött. sadlat om från skoltagg till skoltrött.
imorgon åker jag till italien om två veckor och om tre veckor har jag varit hemma i två dygn. 
 
skriver lite, lyssnar på krunegård men är snart tillbaka på livet deluxe igen. läser ett par sidor ur lisa bjärbo och promenerar hundar trettiosju gånger. har inte ätit sedan klockan 11 och det är fan inte normalt för att vara jag. aja whatever who cares vill bara gå på konsert hejdå

I'LL NEVER WEAR YOUR BROKEN CROWN

.
 
saker jag önskar att jag hade:
 
egen lägenhet. sådär ljus och vit ni vet
 
fötter som inte mådde dåligt av att vara barfota i skor
 
konstnärlig talang
 
en pappa som inte var jättetaggad på att skaffa twitter
 
ponny i trädgården. så kunde den trimma gräset och plocka äpplen
 
en hund som inte kolla snett på mig så fort jag sjöng.
 
glasgolv. inte överallt men
 
kladdkaka
 
 

JUST PROMISE ME WE'LL BE ALRIGHT

my week through instagram xD 
 
fortfarande helt fast i Mumford & Sons album. har fortfarande en deppad och skrendräktig hund. har en ny lisa bjärbo-bok. (ni vet, samma författare som Allt jag säger är sant) 
har haft en fullbokad vecka men ingen stress. ok både nju:z och övningskörningen dödade mig men det var bara korta stunder hehe. 
och eh ah livet hörs hejdå

DON'T LET YOUR HEART GROW COLD, I WILL CALL YOU BY NAME, I WILL SHARE YOUR ROAD

 
vill bara sitta i min säng med min livet deluxe-lista och göra fucking ingenting. eventuellt måla med tjock färg på tjockt papper. eventuellt äta godis. 

vill bara läsa en oändlig jävla bok i allt jag säger är sant-stil.
 
vill bara ha stora jävla tröjor och knästrumpor.
 
vill bara ha en jävla klänning och en jävla mössa och springa ut ur culturen och vara jävligt lycklig. 
 
vill bara vara chefsredaktör för en stor jävla populär jävla tidning som peppar varenda jävla människa att leva sitt jävla liv till det yttersta.

vill bara stå och vara nygift på den stora trappan som leder upp till operahuset i sydney.
 
vill bara sitta mitt i central park och ha picknick på mjuk jävla filt.
 
vill bara stå och titta på de där jävla körsbärsträden i jävla japan.
 
vill bara se jävla djur på den jävla savannen i jävla afrika. 
 
vill inte sitta i en jävla skola och stirra på den påtagliga jävla långsamheten

DO YOU EVER THINK OF ME IN THE QUIET, IN THE CROWD?

   sigh no more no more.
är det nåt jag *fantiserar* om ofta så är det mumford & sons-spelningen på peace and love. det var ju sådär fint att jag behövde hålla båda händerna över bröstkorgen för att inte hjärtat skulle hoppa ur och knäcka mina revben. det finaste någonsin ca.
  i övrigt så njöt min pojkvän alltför mycket av att se manliga strippor igår medan jag och amanda var inte mer än oberörda. mmm livet deluxe ni vet
 

LOVER OF THE LIGHT


bra att jag har fina bilder på erik. särskilt när han kräver sån här uppmärksamhet på bloggis. mm hejdå

GIVE ME LOVE


är trött idag. sådär känslomässigt urladdad på nåt vis. att vila hos mormor och morfar och sedan gå på bio med 2 bästa känns som en så lagom dag. skulle förmodligen bli gråtfest annars. 

SUMMERTIME SADNESS

 
jag vill byta kropp. till en som varken är förkyld, trött i knäleder, trasig i ryggen eller stresskadad i magen. up for a change anyone? no one? no?
är trött på det. mitt huvud mår ej bra av att kroppen ej rör på sig. tvingade med min krampmage ut på promenad i det jävla regnet för jag trodde jag skulle gå sönder av stillasittande. HAHA vem är jag ens seriöst. vem är jag ens

RSS 2.0