OM INTE JAG VAR FEG, OM INTE DU VAR DEN SOM HADE RÄTT


linnea

det går långsamt upp för mig att jag inte jobbar bäst ifrån sängen. suttit här i någon timme och skrivit ungefär en rad på en hylla som ska in. har fem hyllor och en krönika att skriva till imorgon. moneypenny. puss


URSÄKTA MIN FRANSKA


allmänt fin bild från för förut.

jag vet inte hur jag gjorde men nu har jag haft feber i två dagar. det är upp emot 30 grader ute som varmast, men jag drar på mig en förkylning ändå. inte illa för en som nästan aldrig blir sjuk.

världens mest okomplicerade humor i hannah montana har fått trösta mig i ett par timmar. blir alltid lika stolt när jag lyckas spola fram precis så mycket att jag missar intro-sången. megabra.

imorgon spelar daniel adams-ray här i västerås. ska jag dit eller ska jag dit? jag ska dit.
puss

-


SPEAK TO ME WITH HAPPINESS AND LOVE


varför jag älskar att vara vid medelhavet? detta är anledningen. miljöerna.

på jobbet idag verkade mina små idéer springa ut ur huvudet. jag tog på mig flera jobb och taggar till tusen. jag älskar faktiskt det här jobbet. skriv om lite vad du vill lite när du vill och få lite betalt några veckor senare. tack vlt.

JAG GJORDE UPP EN ELD FÖR DIG, OCH NU BRINNER HELA SKOGENför mig finns det inte mycket saker som är finare än att höra att jag betyder mycket.
att jag får någon att känna sig trygg. att vart vi än är, vad vi än gör, så är jag viktig.

fick höra/läsa såna ord igår. det gav mig ett underbart lugn.
och jag kan inte säga att jag skickade tillbaka lika många fina ord. dålig på det. men. i alla fall.

DON'T WORRY 'BOUT ME AND WHO I FIRE


whilliam

läser bloggar, längtar efter kläder. är lite varm.
imorgon ska jag och sis ut på picknick, så länge vädret tillåter.
och jag älskar mitt liv just nu. älskar

THE CONCLUSION"vi vet båda två"
skrev du och ja, nu vet båda två.

det var bara några ord. 27 stycken i ett sms. och allt föll på ett sätt på plats.
det är det här det långa förvirrade, fundersamma tvekandet har väntat på.

nu ser jag bara framåt. och då menar jag bara framåt.

YOU KNOW WHAT I MEAN


ungefär såhär såg jag och min fina Hanna ut förra midsommarafton. en himla fin dag. hon jag och killarna hemma hos Dennis.

långt svart hår hade jag också. hårfärg sätter sig aldrig på riktigt i mitt hår, eller inte de jag testat i alla fall. de bleknar bort som långvariga toningar. svart färg i synnerhet brukar sitta som berget, sa min frisör. men ur mitt hår bleknade den bort, utan skarp utväxt och allt. fabulous.

idag måste jag städa i flera timmar innan det ser ordentligt ut här. ikväll blir det midsommarfirande med folk jag knappt känner, men jag håller tummarna för att det blir över förväntan.
glad midsommar!

UNFORGETTABLE


finaste kusinerna och jag, viktor så stolt student, och vi stolta över honom. 10 juni 2011

WHO SAYS I CAN'T BE FREE
PARTY AT MY FEET

http://www.youtube.com/watch?v=jXTYG0BOy9U&feature=player_embedded

länken här ovanför, kolla in den. underbar video med anywho för H&M.

det gick en snabb ilning genom mitt hjärta när jag påminde mig själv om att jag nu efter 11 dagar kan få titta igenom mina älskade modebloggar, mina favorit online-shoppingsidor och online-magazinen. ibland är det de tre sakerna som jag helt och fullt livnär mig på.

jag har ingen koll på hur västerås ser ut just nu, förutom att det är underbart vackert midsommar-regnigt. jag ska försöka ta mig ner till stan så fort jag kan, ta mig en sväng runt omkring och sedan möta upp mina bästa vänner för latte, frappe eller nåt annat fint.

jag är hjärteglad åt att vara hemma igen. jag har aldrig älskat sommarregn så mycket som jag gör idag. aldrig uppskattat min 120-säng mer. mitt grå+röda rum har aldrig varit finare och mina saker har aldrig varit mer värdefulla. helt otrolig vad tio dagar kan göra.
ha en underbar dag.HOME SWEET HOME


precis hemkommen från skavsta flygplats. hemkommen från spanien.
det var 10 underbara, varma dagar. solsken, medelhavet, sandstränder och fint sällskap. allt man behöver för en lyckad semester.

lyckad blev den.
jag hann fylla sjutton. hann bli ganska så fint solbränd. hann se några av världens finaste rumpor, hahah!
hann äta fina och mindre fina middagar ute på restauranger. (dock var de bästa de middagar vi lagade hemma i lägenheten)
marknader, shopping.
raggningsrepliker, "hola guapas, compañeros?"
och så vidare.
fina spanien.


jag är hemma nu. totalt annorlunda från den jag var precis innan jag åkte. känner mig så lugn och fridfull. mitt huvud skriver noveller istället för att tänka "som vanligt". känner mig fylld av inspiration och livsglädje. glädje.
   dock är jag rädd att jag snart kommer vakna upp ur den här dvalan, och dyka rakt in i verkligheten igen. känna smärtor och motgångar igen. lite rädd att kliva utanför dörren nästan.
   men det är sommarlov. det är sommar. oavsett vädret.
jag är hemma och har mina underbara vänner här. en dag i taget, ska vara min melodi denna sommar. en dag i taget. det svåra får vänta ett tag.
godkväll

WE HEART IT . COM


DANCING IN THE DARK


Ibland är sena kvällar riktigt skönt. Jag har hörlurarna i, och kärlekslåtar, snabba som långsamma, snurrar på i samma växlande takt som mina tankar. Jag är kär i kärlek just nu.

Kär i kärlek är något helt annat än att vara kär i en person.
Jag kan vara så kär i kärleken, i uppvaktandet, i smickrandet, i älskandet, att jag inte märker att jag faktiskt inte är kär "på riktigt".
Det är hemskt att det kan bli så. Det innebär självklart att man snart måste ta steget och erkänna sina misstag. Berätta att nu gör jag fel. Säga lite förlåt.
Lite. Bara lite.

GE MIG EN SOLsyster och jag.

jag behöver ett annat ställe att kasta mig ut på.
det är sommarlov. det är nya kapitel. det är många tankar.

men för det första. jag åker till spanien imorgon. eller idag, om man ser det så. äntligen.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0